16.08.2024.

16:10

Foto: Reuters/profimedia

Planeta

(VIDEO) Sevnula guza! Seksi trampovka pokazala čime raspolaže! Kongresmenka sa Floride jednim snimkom zatresla Ameriku!

- Mogu da potvrdim da sam zaista nosila kupaće kostime i da može jasno da se vidi da sam biološki žena - prokomentarisala je na Iksu 35-godišnja Floriđanka koja je bila model i influenser pre nego što je izabrana u Kongres 2022..

- Priznajem, pošto su me demokrate razotkrile na TikToku, na plaži nosim bikini i mineralni losion za sunčanje. Bila sam i u 'Sports ilustrejtedu' i u 'Maksimu', dizajnirala bluze i kupaće kostime - rekla je Luna.

Video u kojem pozira u kostimu, koji je inače star nekoliko godina, postavio je jedan demokratski aktivista, uz komentar da bi Luna trebalo da radi kao kelnerica, a ne u Kongresu.

Ubrzo se oko snimka povela oštra polemika, u kojoj su demokrate i neki hrišćanski aktivisti prozivali članicu Kongresa za navodni nemoral, dok su je republikanci branili kao nekoga ko odlično izgleda i još bolje radi.

Luna je bila u redovima američke avijacije od 2009-2014, a posle je radila kao foto model. U Kongresu je od januara 2023. i trenutno vodi kampanju za reizbor na Floridi. Jedan od amandmana koji je predložila je tražio da se svi članovi Kongresa koji glasaju za podršku Ukrajini mobilišu i pošalju na front.