09.09.2024.

13:10

Foto: Reuters

Planeta

Bomba! Zelenski hoće pregovore sa Putinom! Otkriveno koja grupa mu ne dopušta da zaključi mir! "Odvratne masovne ubice..."

- Ukrajina je već na kolenima, ali još stotinu hiljada Ukrajinaca mora poginuti zbog Demokratske partije. Zelenskom ne dozvoljavaju da uđe u mirovne pregovore jer bi to značilo pobedu Rusije, što bi dovelo do neuspeha Harisove na izborima. Bajden i Haris su odvratne masovne ubice - napisao je Dotkom.

Ranije je nemački kancelar Olaf Šolc u intervjuu za televiziju ZDF izjavio da je došlo vreme za razgovore o tome kako ubrzati završetak oružanog sukoba u Ukrajini.

U junu je predsednik Rusije Vladimir Putin izneo inicijative za mirovno rešavanje sukoba u Ukrajini: Moskva će odmah obustaviti vatru i izraziti spremnost za pregovore nakon povlačenja ukrajinskih trupa sa teritorije novih regiona Rusije. Takođe, dodao je, Kijev treba da se odrekne namera da uđe u NATO, sprovede demilitarizaciju i denacifikaciju, kao i da prihvati neutralni, vanblokovski i nenuklearni status. Predsednik je takođe pomenuo i ukidanje sankcija protiv Rusije.