08.10.2024.

13:39

Foto: Reuters/shutterstock

Planeta

(VIDEO) "Na*ebao sam ako Tramp izgubi!" Istorijski intervju Maska zatresao američku javnost: Izbora više neće biti ako pobedi Kamala?!

- Ako (Tramp) izgubi, na***ao sam - rekao je Karlsonu i dodao da će ishod izbora biti pretkretnica za SAD.

- Ako Tramp izgubi, ovo će biti poslednji izbori - ponovio je i rekao da demokrate dovode ilegalne migrante i prebacuju ih u kolebljive države kako bi dobili njihove glasove.

- Demokratka mašina uvozi toliko ljudi... Prebacuju ilegalce u kolebljive države... U nekim slučajevima, to je 700 odsto u poslednje tri godine - rekao je.

- Margine tih država su 10.000, možda 20.000 glasova. Pa šta se dešava kada uvezete stotine hiljada ljudi u svaku kolebljivu državu? - rekao je Mask, napominjući da to dovodi do dobijanja zelene karte i da ti migranti glasaju "pretežno za demokrate" zbog socijalnih priloga i programa.

- Ako budu još četiri godine još jedne demokratske administracije, oni će legalizovati toliko ilegalaca koji su tamo, na sledećim izborima neće biti nijedne kolebljive države - rekao je Karlsonu.

Karlson i Mask su se dotakli i Trampove konkurentkinje Kamale Haris. Mask se prisetio trenutka kada se njen telepromter pokvario zbog čega je ponavljala istu priču. "Kamala će izgovoriti sve šta joj teleprompter kaže", prokomentarisao je.

On je priznao da "non-stop kritikuje Kamalu" i "mašineriju koju ona predstavlja" i nazvao je Harisovu "lutkom". "Niko ne pokušava da ubije lutku", rekao je Mask.

Dvojica muškaraca razgovarala su i o čitavom nizu drugih tema, uključujući vakcine, antivaksere i smrti povezane sa bolestima kao što su boginje. Mask je naglasio da veruje da će Trampova administracija "unaprediti slobode Amerikanaca".

Mask je ocenio i da je smanjena uloga religije u društvu dovela do toga da se zapati "vouk virus".