14.10.2024.

18:30

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Rusi u čudu! Šta su sve ovo Ukrajinici ostavili?! Beže glavom bez obzira pred naletom Putinovih trupe, čišćenje Kurska u punom jeku!

Tokom ovih operacija, ruski vojnici su uništili ukrajinsku vojnu tehniku i značajno ljudstvo koristeći artiljerijske i raketne sisteme. Ove akcije su deo šire strategije ruskih snaga u Kurskoj oblasti, gde su odbili nekoliko ukrajinskih napada i zauzeli ključne pozicije.

Prema ruskom Ministarstvu odbrane, tokom ovih borbi su otkriveni i precizno uništeni ukrajinski položaji u šumskim područjima, a marinci su uspešno očistili naselja poput Snaosti, gde su se vodile teške borbe.

Ove informacije prate i zvanične objave ruskih medija koji su izvestili o velikim gubicima ukrajinskih snaga u ovoj oblasti.

Ove operacije se nastavljaju sa ciljem potpunog neutralisanja ukrajinskih položaja u graničnim regijama, dok ruska vojska jača svoju prisutnost u strateškim mestima blizu granice. Više o ovim operacijama možete pročitati na ruskim medijima poput RIA Novosti i Komersant