21.10.2024.

11:00

Foto: printscreen

Planeta

(VIDEO) Tramp došao u Mekdonalds i brutalno ponizio Kamalu! Stavio kecelju i počeo da prži pomfrit, sve zbog samo jednog razloga!

Haris i Tramp, koji su u izjednačenoj predsedničkoj trci u najvažnijim saveznim državama, poslednjih dana su pojačali međusobne napade u pokušaju da prikupe podršku pre vremena, putem glasanja poštom ili lično, s obzirom na to da je do izbora 5. novembra ostalo još samo 16 dana.

Haris, koja je odrasla u crkvi afroameričke zajednice i u mladosti pevala u crkvenom horu, prisustvovala je bogosluženju i održala govor u baptističkoj crkvi Novo rođenje u Stonkrestu, Džordžija. U svom govoru, Haris je oštro kritikovala trenutnu političku retoriku, koju je opisala kao grub i razdoran ton, iako nije direktno pomenula Trampa.

Tramp je, nakon što je u subotu pojačao lične napade na Haris, izjavio za Brejtbart njuz da će u nedelju raditi u McDonald's restoranu u Pensilvaniji „samo iz zabave“, kako bi ismejavao Kamalu. Trampov savetnik Džejson Miler rekao je da će Tramp raditi u delu restorana gde se priprema pomfrit.

Haris je izjavila da je u mladosti radila u McDonald'su, dok je Tramp rekao da joj ne veruje.