25.10.2024.

11:54

Foto: Shutterstock/ATA images

Politika

Vođa opozicionih protesta: Ružić je vizionar, ne bi me čudilo da je Dačić aminovao njegov napad na Vučića!

- Branko Ružić daje primer već nekoliko puta da se u okviru ove vladajuće koalicije može i drugačije. Dao je ostavku na mesto ministra iako znamo da mu je rečeno da to ne sme da učini, sada je bez previše zamuckivanja podelio kroz redove svoju viziju SPS-a u budućnosti. Branko Ružić je vizionar on vidi da se ovom bliži kraj i da mora da napravi novi jači SPS koji će biti jaka opozicija novoj vladajućoj demokratskoj većini. Ne bi me čudilo da je i Ivica ovo aminovao - pljuštale su pohvale opozicionog Štimca upućene Branku Ružiću.
 

Informer

 

Podsećamo, Branko Ružić gostovao je juče na tajkunskoj N1 gde je branio Dragana Đilasa, kritikovao Aleksandra Vučića i tvrdio da bez SPS-a ne bi nastao SNS.

Potom se oglasio lider socijalista koji se ogradio od Ružićevih stavova, a onda se pojavila i vest da opštinski odbori u unutrašnjosti stranačkog kolegu pozivaju na odgvornost.

Pre Štimca, Ružića je hvalila i tajkunska novinarka Biljana Lukić, a socijalisti je brojna i važna pitanja uputio i naš glavni urednik Dragan J. Vučićević.