• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2024

13:01

Oglasio se Ivica Dačić o gostovanju Branka Ružića na N1

printscreen/Zoran Sinko

Politika

Oglasio se Ivica Dačić o gostovanju Branka Ružića na N1

Podeli vest

Posle gostovanja potpredsednika GO SPS Branka Ružića na tajkunskoj televizji N1 kod Danice Vučinić, oglasio je i lider te partije Ivica Dačić.

- Kao što znate, opšte je poznata politika Socijalističke partije Srbije i moja lično. Ponosni smo na sve rezultate koji su postignuti, i spremni smo na tu saradnju sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, da nastavimo i dalje u interesu Srbije. Svaki drugačiji pristup nije politika SPS-a, i može da predstavlja samo pojedinačne i lične stavove - rekao je Dačić za Informer.

Foto: Tanjug

 

Podsećamo, Ružić je jutros gostovao na televiziji Dragana Šolaka gde se neretko čuju napadi usmereni na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, gde se govoori o Kosovu kao o nezavisnoj državi, a Srbi se nazivaju genocidnim narodom.

Foto: Informer DN

Branko Ružić

Ružić je pritajeno kritikovao državno rukovodstvo, a potom se ograđivao od Srpske napredne stranke. Nastup Branka Ružića na tajkunskoj televiziji oduševljeno su hvalili hejteri iz opozicije.

Foto: Printscreen N1

Branko Ružić na TV N1 sa Danicom Vučenić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

ŠOK DETALJI! Miljana i Vladimir se hvalili kako Kosta puca! Razmenjivali slike i snimke dečaka ubice iz streljane
Hronika

ŠOK DETALJI! Miljana i Vladimir se hvalili kako Kosta puca! Razmenjivali slike i snimke dečaka ubice iz streljane

Optužnica protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" proširena je juče. Kako Informer nezvanično saznaje, u optužnici se navodi da je Vladimir Miljani slao fotografije i snimke na kojima se vidi kako njihov sin puca iz oružja u siluete ljudi.

26.10.2024

09:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija