• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2024

12:18

Dačiću, jesi li živ? Evo šta priča tvoj Ružić! SPS-ovac otišao na tajkunski N1 da se udvara šolakovcima i đilasovcima - Bruka i sramota! (VIDEO)

Milos Rafailovic/Tanja Andric

Politika

Dačiću, jesi li živ? Evo šta priča tvoj Ružić! SPS-ovac otišao na tajkunski N1 da se udvara šolakovcima i đilasovcima - Bruka i sramota! (VIDEO)

Podeli vest

Potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao je danas na tajkunskoj televiziji N1 ličnom političkom odlukom, što je veliki skandal s obzirom na to kakva je uređivačka politika svih medija koji se nalaze pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka!

Gostovanje nekog iz vladajuće koalicije na tajkunskim medijima je vrlo retko, što i sama Đilasova glasila potvrđuju u svom tekstu i takođe ocenjuju gostovanje Branka Ružića kod njih kao INCIDENT.

I to jeste incident i skandal od početka do kraja gostovanja, s obzirom na to kakvim je narativom govorio! 

Odmah na početku svog gostovanja Ružić je izgleda imao posebnu potrebu da istakne, kako navodi, ali bez objašnjenja, da Srpska napredna stranka nije "pojela" Socijalističku partiju Srbije i dodao:

- Da li donosimo odluke unisono, uglavnom da. Nekad je bolje igrati unisono, ali da prethodno dobro promislite o toj ideji - rerkao je za N1 Branko Ružić, a onda se dotakao velike afere Dragana Đilasa, koju je želeo da opravda - afera 619 miliona! 

- Ta priča Đilas, Šolak, šta ono pričaju – Đilas 619 miliona… Pa neka ga uhapse - istakao je on, a onda je otkrio o sebi da je pravi PROFITER i da bi da sedi na dve stolice, što je i potvrdio. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Kako je Branko Ružić rekao, bez srama i blama, uvek je „bolje biti deo sistema, ali ne bilo kog sistema". 

Što verovatno znači da će iz državne kase da uzima i dalje pare, a po državnom vrhu da pljuje na tajkunskim medijima! 

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević prokomentarisao je uživo u Kolegijumu skandalozno gostovanje funkcionera SPS-a i obratio se lideru SPS-a. 

- Je li normalno da dok je Đilas bio na vlasti da otme 619 miliona? Dačiću, jesi živ majstore? Evo šta tvoj Ružić priča, je l bi i on da nas veša na Terazijama? Ivice Dačiću, javi se. Nemoj da me zoveš, Ivice, posle kolegijuma i kažeš nije vreme. Vreme je. Bruka i sramota. Je l se to može biti Ružić slaže sa poltikom N1 "Vučiću, pederu"?  pitao je Vučićević. 

Pitanje Informera za Ivicu Dačića: Da li Ružić zastupa stavove cele partije ili iznosi samo svoje stavove i šta je po sredi? Šta to sprema SPS? 

Podsećanja radi, Branko Ružić je poslednji put u Informeru gostovao 20. marta, od tada više nikada nije odgovorio na naše pozive.

Foto: Privatna arhiva

Ivica Dačić

Lider SPS Ivica Dačić odmah se oglasio se povodom skandaloznog gostovanja Branka Ružića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija