26.10.2024.

12:43

Foto: printscreen

Politika

Đilasov pajtos pokazao svo licemerje opozicije! "Treba svi da prodamo zemlju Rio Tintu, a onda da kočimo investiciju!" (VIDEO)

Nakon pokazivanja ugovora o donaciji između Centra za kulturu grada Loznice čiji je direktor bila Dajana Đedović, koja je trenutno odbornica SSP-a i bivši kandidat za gradonačelnika ispred koalicije Srbija protiv nasilja, njen stranački kolega Miroslav Grujičić je izašao za govornicu i u nameri da je odbrani i javno rekao da bi i on prodao svoje imanje kompaniji Rio Tinto kada bi se ukazala prilika.

Inače, u javnost je odavno dospeo kupoprodajni ugovor između supružnika Dajane Đedović i Đure Đedovića koji je i predsednik gradskog odbora Đilasove stranke u Loznici, koji je zaključen sa kompanijom Rio Tinto.

Očigledno se Miroslavu Grujičiću omaklo ono što stvarno misli i što je izgleda česta pojava kod Đilasovih pulena u Loznici,a to su različiti aranžmani sa kompanijom protiv koje se lažno bore.

Podsetimo, lažni ekolog Aleksandra Jovanović Ćuta udario je radnika obezbeđenja u Loznici, a opozicija je pretila poslanici SNS.