• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2024

11:02

Ćuta udario radnika obezbeđenja u Loznici, opozicija pretila poslanici SNS: Dobićeš svoje ako samo probaš da uđeš! (FOTO+VIDEO)

N1 video printscreen

Politika

Ćuta udario radnika obezbeđenja u Loznici, opozicija pretila poslanici SNS: Dobićeš svoje ako samo probaš da uđeš! (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Danas bi trebalo da se održi sednica Skupštine Grada Loznice, a povodom toga opozicija i lažni ekolozi uputili su se u taj grad kako bi pravili haos, pa je tako i lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta nasilno pokušao da uđe u ovu instituciju, udarivši radnika obezbeđenja!

Naime, vandalsko ponašanje opozicije koju predvodi tajkun Dragan Đilas nije retkost, s obzirom na to da su ne tako davno rušili i demolirali Skupštinu grada Beograda, sa namerom da se nasilje proširi na celu prestonicu.

Foto: N1 video printscreen

 

Foto: N1 video printscreen

 

Sada, Ćuta je bahato i nasilno pokušao da uđe u Skupštinu grada, vikao, odgurnuo radnika obezbeđenja i pretio, što se može videti na snimku ispod:

Isti scenario, iz Beograda, su očigledno sada spremili i za Loznicu, a ovog puta su napali i narodnu poslanicu Srpske napredne stranke (SNS) Draganu Lukić, vređali je i pretili da će "dobiti svoje" samo ako proba da uđe u Skupštinu grada:

Opozicija je još jednom pokazala mržnju prema ženama, što ukazuje na to da Đilasovi vandali uživaju u ponižavanju nežnijeg pola, koje su i majke, sestre, supruge...

Ovakvo ponašanje je eksaliralo, kako se pretpostavlja i zbog toga što su sinoćnji protesti u Čačku propali, Zlatko Kokanović i ekipa su držali govore pred 100 ljudi, računajući i slučajne prolaznike i novinarske ekipe, a sa zapaljivim izjavama nisu prestali čak ni kada se jednom čoveku slošilo.

Za to vreme, njihov saborac Zdravko Ponoš šopingovao je skupe krpice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Potpuni fijasko! Bukti sukob između Aleksandra Jovanovića Ćute i drugih lažnih ekologa!
Politika

Potpuni fijasko! Bukti sukob između Aleksandra Jovanovića Ćute i drugih lažnih ekologa!

U krugu bliskih saradnika lidera „Ekološkog ustanka“ Aleksandra Jovanovića Ćute, sve su intenzivniji i burniji njegovi sukobi sa takozvanim ekološkim aktivistima na lokalu, koje su Jovanović i njegovi politički partneri u proteklom periodu brutalno zloupotrebili za izazivanje nereda i nasilja na „antilitijumskim“ protestima, sa ciljem da nasilnim putem preuzmu vlast u Srbiji.

24.10.2024

10:45

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija