• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2024

19:39

Ludilo lažnog ekologa! Čoveku pozlilo na skupu u Čačku, Kokanovića baš briga! I dalje držao govor!

Printscreen/Informer, Zoran Sinko

Politika

Ludilo lažnog ekologa! Čoveku pozlilo na skupu u Čačku, Kokanovića baš briga! I dalje držao govor!

Podeli vest

Na skupu lažnih ekologa u Čačku na kom se skupilo nešto jedva preko stotinu ljudi pozlilo je jednom od učesnika, ali to nije sprečilo njegove "saborce" da nastave sa mlaćenjem prazne slame preko razglasa.

Naime, učesniku koji je bio među pristalicama lažnih ekologa je pozlilo, a Hitna pomoć je odmah reagovala i njemu je ukazana pomoć.

Međutim, ova činjenica nije sprečila Zlatka Kokanovića da nastavi sa govorom.

Toliko o solidarnosti sa istomišljenicima, a da ne govorimo kako se odnose prema neistomišljenicima, što su ovi lažni ekolozi nebrojano puta dokazali.

Za Informer iz bolnice u Čačku kažu da je se čoveku slošilo zbog malaksalosti, a da mu je nakon ukazane pomoći zdravlje dobro.

Protest organizuje Savez ekoloških organizacija Srbije, koji je objavio i listu govornika koji će prema planu govoriti ispred Kulturnog centra: Dragan Simović, Zlatko Kokanović, Nebojša Petković, dr Duško Brković, Dragan Božović Gidra. Moderator programa je Jevđenije Julijan Dimitrijević.

Reporterka Informera koja izveštava sa lica mesta kaže da je na protestu nešto više od 100 ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija