27.10.2024.

12:16

Foto: Starsportphoto/branko pantelic

Politika

"Baš me briga ko si ti, evo uplašio sam se!" Vučićević žustro poručio Ostoji: Ceo stadion vređa Vučića, a tebi to ne smeta! (VIDEO)

- Na fudbalskoj utakmici Partizana i Čukaričkog moglo je da se čuje "Vučiću pederu" u prenosu uživo, to je bilo toliko glasno, stadion se orio, to uopšte nije normalno - rekao je Vučićević na početku emisije Kolegijum.

Vučićević se zatim osvrnuo i rekao da se nakon ovog skandala, oglasio Peđa Mijatović i istakao da odavno se nije video takav ambijent, a nas samo zanima da li bi ovo rekao da su se sa tribina čule psovke na račun nekog drugog.

Informer

 

Takođe, glavni i odgovorni urednik pročitao je objavu predsednika košarkaške sekcije crno-belih, kao i njihovog sportskog društva, Ostoje Mijailovića, koji je napisao emotivnu poruku na društvenoj mreži "Iks"., nakon ove sramne situacije na utakmici.

Vučićević je ispričao situaciju da ga je Ostoja pozvao na telefon, povodom njegovog upita zašto ćuti dok Partizanovi navijači skandiraju psovke na Vučićev račun.

- Jednom kada smo napisali, Ostoja jesi živ, zašto ćutiš i jel ti okej da stadion viče, u tom slučaju je bila hala, navijači viču "Vučiću pederu", on me je zvao lično, pošto smo prijatelji i pitao kakav je to način, zašto to pišeš, znaš ti ko sam ja? Ko si bre ti? On kaže ja sam član glavnog odbora SNS, pa tim pre. Viče ti ceo stadion protiv Vučića, a ti čutiš.

Informer

Starsportphoto

 

- Viče ti ceo stadion "Vučiću pederu", a ti ćutiš, od svih pristunih funkcionera, samo se Brako Radujko oglasio i rekao da je to što se radi bruka i sramota - rekao je Vučićević i dodao:

Informer

 

- Niko se iz rukovodstva Partizana nije oglasio. Pritom je država dala novac čitaj Vučić, da bi se igrala Super liga. Ko vas sprečava da izađete u javnost i reagujete povodom ponašanja vaših navijača - zaključio je on.

Pogledajte sve detalje na snimku u nastavku: