• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

26.10.2024

21:01

Oglasio se i Peđa Mijatović! Odavno se nije video ovakav ambijent! (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

Oglasio se i Peđa Mijatović! Odavno se nije video ovakav ambijent! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Čukaričkog u okviru 13. kola Superlige Srbije rezultatom 3:1 (0:1), a svoje viđenje utakmice izneo je član privremenog organa i legenda kluba iz Humske, Predrag Peđa Mijatović.

Prilično burno postalo je nakon saopštenja Vladimira Matijaševića, predsednika Čukaričkog, gde se pobunio na suđenje, te "čestitao gospodi u odelima na pobedi". 

Oglasio se i Predrag Mijatović sa druge strane, a on je govorio isključivo o utakmici. On je govorio za klupski Jutjub kanal.

- Pre svega čestitke igračima na pobedi. Ono što bih ja potencirao je karakter, da od negativnog rezultata preokrenu i pobede. Što se tiče navijača, pravi ambijent, to je ono što treba da se dešava na stadionu. Moramo mnogo da poradimo na drugim stvarima, igračkom kadru, da promenimo svest kod nekih stvari, u svakom slučaju pozitivno kada se pobedi. 

Na tribinama su se konačno našli navijači, negde oko 18.000.

- Iskreno posle moje karijere nikada nisam bio u ovoj loži. U ovakvom ambijentu, tako pozitivnom, gde smo napravili nešto što je interesantno, da se odavno nije video ovakav ambijent i iskreno uzbuđen sam. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija