Autor: Informer.rs

21.09.2018.

14:34

Foto:

Sport

ČAUŠIĆ NE BEŽI OD ULOGE FAVORITA PRED DERBI: Imamo bolju ekipu od crno-belih, ali teško je predvideti ishod

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nije saglasan da su crveno-beli već upisali tri boda na vrućem gostovanju u Humskoj.

- Posle Evrope i izuzetno teške utakmice sa Napolijem sledi još jedan neugodan susret. Očekujem težak i borben meč protiv Partizana, a tim sa više želje biće bliži pobedi. Imamo bolju ekipu od crno-belih u ovom trenutku i svi očekuju da ćemo lako pobediti. Ipak, derbi je posebna utakmica za svakog igrača i teško je predvideti tok i ishod - rekao je dosakorašnji fudbaler ruskog Arsenala.

PARTIZAN NAM JE VAŽNIJI OD NAPOLIJA! Stojković: Nema šanse da će oni biti motivisaniji u večitom derbiju

On će biti jedan od debitanata na najvećoj fudbalskoj smotri u Srbiji, mada je imao priliku da odmeri snage sa večitim rivalom u mlađim kategorijama kluba iz Ljutice Bogdana.

Veoma sam uzbuđen, sa nestrpljenjem očekujem susret. Igrao sam derbije u mlađim kategorijama, ali će mi ovo biti prvi seniorski. Prednost jeste pet koraka, ali se bodovi dele i svaki je veoma značajan. Iako ima još dosta da se igra, pobeda bi nas znatno približila odbrani tituli - rekao je iz Zvezdine klase '92.

JOVIČIĆ NE TRAŽI OPRAVDANJE PRED DERBI: Umor? Pa šta smo radili na reprezentativnoj pauzi

Čaušić je istakao da su crveno-beli imali sasvim dovoljno vremena da odmore posle Napolija i pripreme se za Partizana i da će eventualni umor pojednica biti nadomešćen svežinom drugih igrača, s obzirom na dobar fond.

- Imamo pet dana za odmor i pripremu. Posedujemo veliki broj kvalitetnih fudbalera, adekvatne zamene za eventualne umorne igrače i ko god da dobije šansu neće se osetiti razlika ili nedostatak - rekao je Čaušić.

Utakmica Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju sa početkom od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Tagovi: