Autor: Informer.rs

13.04.2019.

18:12

Foto:

Sport

ČELNICI ABA LIGE U ISTOM HOTELU SA KOŠARKAŠIMA BUDUĆNOSTI! Iz Zvezde grme pred drugi meč sa Podgoričanima!

Crveno-beli nisu sedeli skrštenih ruku, a kako kažu napravljeni su ozbiljni prekršaji.

"DELIJE" ĆE BITI BESNE! Evo ko sudi drugi meč FINALA!

- Crvena zvezda je došla do saznanja da su službenici ABA lige, komesar za delegiranje sudija Iztok Rems i službenica Vanja Vujičić smešteni od 12. aprila, tokom svog boravka u Beogradu u hotelu Kraun plaza koji je zvanični hotel ABA lige, a da je od 13. u istom smešten i direktor Krešimir Novosel. Ta činjenica nije u skladu sa propozicijama ABA lige, može da dovode u sumnju regularnost takmičenja i cele finalne serije, iz prostog razloga što se u istom hotelu nalazi i kompletna delegacija, igrački pogon Budućnosti na čelu sa predsednikom kluba i skoro kompletnom upravom. Takva situacija nije se nikada dogodila ni u jednom takmičenju u organizaciji FIBA, Evrolige, pa čak ni u vreme ABA Sidro lige - navodi se u saopštenju Zvezde.

Kako navode, Beograd je metropola i ima dovoljno smeštaja za sve goste, pa ostaje nejasno zašto su obe delegacije smeštene baš na isto mesto.

POSLE TEŠKOG PORAZA! Gordić i Barović: Izgubili smo ritam u napadu

- Crvena zvezda ovim dopisom ne želi da pravi nikakav pritisak pred drugu utakmicu plej-ofa, niti da prejudicira neke događaje, ali smo prinuđeni da zamolimo direktora i sportskog direktora lige, da što pre reše ovu situaciju koja nikome nije u interesu i da pronađu neko drugo rešenje za smeštaj svojih službenika, posebno u ovom trenutku kada se igra finalna serija regionalnog takmičenja - piše u Zvezdinom saopštenju.

Utakmica između crveno-belih i tima iz Podgorice igra se 14. aprila u 19.00.

Tagovi: