18.04.2019.

19:17

Foto:

Sport

(VIDEO) NEĆU KAO MOJ KOLEGA O NESPORTSKIM STVARIMA! Tomić zna šta treba popraviti pred četvrti meč u "Morači"!

Crveno-beli nisu želeli da komentarišu incidente, bazirali su se samo na naredni meč, odnosno kako da dođu do pobede.

(VIDEO) VELIKI SKANDAL U PODGORICI! Sin MINISTRA POLICIJE pljuje igrače Zvezde na parketu pred očima nadležnih organa!

- Sigurno da nas čeka još jedna teška utakmica, ono što moramo da promenimo u odnosu na prošlu utakmicu je to da moramo da odigramo svih 40 minuta, nije dovoljno odigrati 25 protiv ekipe kakva je Budućnost . Moramo da sprečimo kontra napade, tu su napravili ogromnu prednost. U ovakvim utakmicama mora da se igra i odbrana i napad. Loše smo odigrali treću i poslednju četvrtinu, odbrana nije bila toliko loša, ali napad nije funkcionisao, mora da bude bolji protok lopte u napadu. Moramo da budemo fokusirani samo na teren i da se bavimo svojim poslom - rekao je Tomić.

Dejan Davidovac rekao je da Zvezdi fale povređeni igrači, ali je najavio bolju igru.

(VIDEO) STRAVA I UŽAŠ U "MORAČI"! Navijači na parketu pljuju trenera Zvezde, vređaju i gađaju igrače, a obezbeđenja nigde!

- Odigrali smo lošu utakmicu napadački, očekuje nas teška utakmica, kao što je bila i svaka do sada, ali očekujemo pobedu. Presudna će biti koncentracija na košarku, pre svega. Pritisak jeste veliki, ali mi smo tim i pritisak ćemo podeliti. Neodostaju nam povređeni igrači, ali to je sastavni deo košarke. Svi smo videli kako je sve izgledalo u trećem meču, još jednom kažem, idemo na pobedu - rekao je Davidovac.

Tagovi: