• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2019

15:46

(VIDEO) VELIKI SKANDAL U PODGORICI! Sin MINISTRA POLICIJE pljuje igrače Zvezde na parketu pred očima nadležnih organa!

Crvena zvezda

(VIDEO) VELIKI SKANDAL U PODGORICI! Sin MINISTRA POLICIJE pljuje igrače Zvezde na parketu pred očima nadležnih organa!

Podeli vest

Dan nakon treće utakmice finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti pojavio se šokantni snimak na kome se vidi sin ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Amar Nuhodžić koji je nesmetano pljuvao i vređao igrače šampiona Srbije

Na meti mu je posebno bio Filip Čović, sin predsednika Zvezde Nebojše Čovića, koga je pljunuo u lice čim je izašao na parket.

Nije se u tome zaustavio, već je nastavio nesmetano da se šeta po parketu i otišao je skroz na drugi deo terena, odakle je nastavio da pljuje igrače i stručni štab Crvene zvezde.

Na snimcima iz podgoričke dvorane vidi se Nuhodžić koji neometano ulazi teren, verovatno sa svog VIP mesta iz prvog ili drugog reda. On je neometano pljuvao košarkaše, a na meti su mu posebno bili Čović, Lazić i Davidova. Pomoćnik Milana Tomića, Milenko Topić sprečio je veći inceident, ali je neverotatno kako to nije učinio neko od ljudi zaduženih za održavanje reda na meču…

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Korisnik

pre 5 godina

Kao sto se vidi, montenegrija postaje siptarska ili albanska, isto je ! Fuuuuuuj !

Milos

pre 4 godine

Sta se ovo desava sa tom decom, Sin ministra policije pljuje, vredja,,, Sin AV odlazi u Moskvu na SP u fudbali , tamo se druzi i slika sa huliganima, Deco,, decooo

Mi

pre 4 godine

Ponašanje CG je sramota za ljudski rod. Ne shvatljivo divljaštvo i primitivizam.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija