27.07.2019.

11:11

Foto:

Sport

(FOTO) OD ČEGA JE OVAJ ČOVEK? KUZMIĆ ČUDO! Samo 11 dana posle UDESA I KOME košarkaš OBILAZIO KAFIĆE!

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić (29) pokazao je da pravo čudo prirode! Srpski centar je samo 11 dana nakon što je teško povređen u saobraćajnoj nesreći zbog koje je bio u komi izašao iz bolnice i šetao se gradom!

Kuzmić je 14. jula doživeo udes u Republici Srpskoj kod sela Ramići kada se sa prijateljem Bogdanom Ilićem vraćao sa svadbe. Njegov "porše kajen" je pri ogromnoj brzini zakačio BMW, koji je išao iz suprotnog pravca, a zatim su isprevrtao i završio u jarku.

Informer

UŽAS! U ovom automobilu je bio Ognjen Kuzmić
Oduševljen

Drago mi je što se Ognjen oporavlja, sreća da mu je organizam mlad i jak, pa je uspeo da se izbori sa povredama
Branko Lazić, kapiten Zvezde

Operisali mu lice

Tom prilikom reprezentativac Srbije zadobio je teške povrede glave i grudnog koša. On je imao otok na mozgu, a obe vilice i jagodične kosti bile su mu smrskane. Lekari su procenili da je životno ugrožen, pa je helikopterom hitno prebačen u Beograd na Klinički centar Srbije.

Lekari su ga držali u indukovanoj komi kako ne bi trpeo ogromne bolove, a 17. jula su mu operisali lice i vratili kosti vilice u normalan položaj kako bi mogao da diše. Samo dan kasnije, Kuzmić je probuđen iz kome i vrlo brzo je počeo da hoda, da bi u četvrtak, 25. jula izašao iz bolnice! Istog dana viđen je na Savskoj promenadi u Beogradu kako sa prijateljem obilazi kafiće.

(FOTO) PRVE REČI KUZMIĆA POSLE NESREĆE: Hvala svima koji su brinuli, transparent "DELIJA" ME POGODIO U SRCE!

Informer

IZNENADIO SVE! Kuzmić napustio bolnicu i šetao se po Savskoj promenadi



Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić kaže za Informer da je oduševljen brzinom Kuzmićevog oporavka.

- Veoma mi je drago što je Ognjen uspeo da se oporavi. Imao je zaista dosta sreće što se tiče povreda. Na kraju se sve dobro završilo. Sreća da mu je organizam mlad i jak, pa je uspeo da se izbori sa tim - objašnjava Lazić.

Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić se takođe uspešno oporavlja od udesa koji se desio 14. juna. On je u petak izašao iz bolnice i prebačen je na kućno lečenje. Čelnici Crvene zvezde su konstantno u kontaktu sa Kuzmićevim prijateljem kako bi mu pomogli oko totalnog oporavka.

Srpski košarkaš se tokom ovog leta vratio u Crvenu zvezdu iz Real Madrida, a kapiten kluba sa Malog Kalemegdana smatra da Ognjen ne bi trebalo da žuri sa povratkom na teren.

- Tu neka sve ide svojim tokom. Ne bi trebalo da žuri. Ako se pauza malo i oduži, nije ništa strašno, bolje da budemo svi sigurni da se skroz oporavio nego da se na silu priključuje timu - poručuje Lazić.

Bivši Kuzmićev saigrač Luka Mitrović takođe je prezadovoljan što se Kuzmić tako brzo izvukao iz kritične situacije.

- Ognjen je zadobio stvarno ozbiljne povrede i situacija nije bila nimalo naivna. Veoma me je pogodilo to što mu se desilo i mnogo mi je drago što je uspeo da se izvuče - tvrdi Mitrović.

VELIKA POBEDA KUZMIĆA! Košarkaš Zvezde IZAŠAO IZ BOLNICE, PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE!

(FOTO) DIRLJIVO! Kuzmić ponovo u zagrljaju svojih mališana!

Informer

 

Vidimo se na terenu

On ističe da nije očekivao da Kuzmić tako brzo izađe iz bolnice nakon udesa.

- Stvarno niko nije mogao ni da sanje da će se nakon onakvih povreda tako brzo oporaviti. Relativno kratko je bio u bolnici i prešao je na kućno lečenje. Organizam mu je mlad, zato je i uspeo da se izbori sa povredama. Jedva čekam da se vrati na teren, pa da se i tamo sretnemo - zaključuje Mitrović.

Tagovi: