• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2019

16:21

(FOTO) DIRLJIVO! Kuzmić ponovo u zagrljaju svojih mališana!

Crvena zvezda

(FOTO) DIRLJIVO! Kuzmić ponovo u zagrljaju svojih mališana!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspešno se oporavlja od povreda zadobijenih nakon saobraćajne nesreće. Centar naše reprezentacije preko Instagrama se obratio svojim pratiocima i poslao jaku poruku

Kuzmić je počeo normalno da priča pa se obratio javnosti ove srede, a na društvenim mrežama podelio je fotografije sa svojom decom koja su mu došla u posetu.

(FOTO) PRVE REČI KUZMIĆA POSLE NESREĆE: Hvala svima koji su brinuli, transparent "DELIJA" ME POGODIO U SRCE!

- Hvala svima, vidimo se uskoro - napisao je Kuzmić i obradovao mnoge koji su sa nestrpljenjem čekali da ponovo vide nasmejanog košarkaša.

Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce - rekao je Kuzmić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima na porukama podrske, vidimo se uskoro!!! ? Thanks for all support, see you soon!!! ?

Објава коју дели Ognjen Kuzmic ? (@ognjenkuzmic1) дана 24. Јул 2019. у 6:48 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17