Autor: Informer.rs

16.08.2019.

20:07

Foto:

Sport

KONAČNO TOMANE! Portugalac napada Jang Bojs, Jevtović i Gajić preskaču Švajcarce, povratak Stojkovića!

Tomane je propustio prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona, prošlog petka je u drugom poluvremenu dobio šansu u drugom poluvremenu protiv Mladosti iz Lučana, ali će do kraja meseca pokazati koliko je isplativa investicija za srpskog šampiona.

NISAM SPAVAO POSLE KOPENHAGENA! Borjan o udaru adrenalina noć posle penal serije u Danskoj

Među 23 igrača mesta nije bilo za Milana Jevtovića, koji je promašio jedanaesterac u penal seriji protiv Kopenhagena, a kao ni u prethodnim rundama ni u odlučujućoj neće biti za mladog reprezentativca Srbije Milana Gajića, koji od starta sezone dobija šansu "na kašičicu".

U spisak je uvršten i do skora standardni desni bek Filip Stojković, koji je ove nedelje propustio duel u Kopenhagenu (razlozi se daju naslutiti).

ZVEZDIN TIHI HEROJ! Trener golmana crveno-belih uradio ozbiljan posao pre penala: Znali smo da Ndoje uvek šutira desno

Ipak, vrlo značajna informacija je ta da Zvezda a ima pravo da naknadno licenrira još jednog igrača 48 sati pred početak prvog meča u Bernu, a to znači da će ukoliko ne dođe jedno od planiranih pojačanja moći da prijave Jevtovića.

CRVENO-BELI HEROJ! Pankov: Vratio sam se u Srbiju da bih igrao za Zvezdu

Prvi meč između Zvezde i Jang Bojsa na programu je u sredu od 21 u Bernu, dok je revanš u Beogradu nedelju dana kasnije.

Spisak Zvezdinih igrača za Jang Bojs:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković

Odbrana: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Srđan Babić, Filip Stojković

Vezni red: Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić

Napad: Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Tomane, Milan Pavkov, El Fardu Ben

Tagovi: