Autor: Informer.rs

02.10.2019.

17:10

Foto:

Sport

Što ne može niko, može ON!

Naime, popularni Miloje ostvario je sa Zvezdom ne samo plasman u svakoj godini njegovog mandata u neko evropsko takmičenje, već je tamo pobeđivao bar jednom, što nijednom treneru sa prostora bivše Jugoslavije nije pošlo za rukom.

NEMOJTE DA NAS KANALITE! Degenek poslao poruku: Pobedićemo Partizan dva puta i uzeti titulu!

Pao je Olimpijakos, prošle godine veliki Liverpul, koji je kasnije postao šampion Evrope. Nikako ne treba zaboraviti i da je Zvezdi ovo tek drugi meč u grupnoj fazi ove sezone pa nije isključen još neki veliki trijumf šampiona Srbije.

U Ligi Evrope 2017/18. zabeležene su dve, obe protiv Kelna. Potom u narednoj sezoni pobeđen je Liverpul u Ligi šampiona, a ove sezone pobeđen je Olimpijakos u istom takmičenju. Primera radi, Partizan je u ta tri učešća, Ligi Evrope 2008/9. i 2009/10. i Ligi šampiona 2010/11. ostvario ukupno samo jednu pobedu i to protiv Šahtjora u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope 2009/10.

Informer

Šta je sledeće kada je Vladan Milojević i njegova Zvezda u pitanju? Od prethodna tri učešća srpskih klubova u Ligi šampiona, dva Partizanova i Zvezdino prošle sezone, ni u jednom navratu nijedan od dva kluba nije uspeo da makar kao treći prezimi u Ligi Evrope. Sada je Zvezda druga i možda je upravo ovo taj novi podvig koji čeka Milojevića. Daleko od toga da je nerealan.

Bonus video:

Tagovi: