30.04.2020.

08:10

Foto:

Sport

KOŠARKAŠ CRVENO-BELIH VREME U IZOLACIJI PREKRAĆUJE LOVOM! Lazić ima trofeje i van terena

Sada, kada je zbog epidemije virusa kovid-19 košarkaška sezona prekinuta, srpski reprezentativac ima nešto više vremena da se posveti lovu.

- Lovom se bavim od 2015. godine. Za sada lovim samo srneću divljač, a što se tiče dosadašnjih "trofeja", imam nekoliko odstreljenih srndaća - počinje Lazić priču za Informer.

Trpeza bez ulova

Ništa od onoga što je ulovljeno neće biti na trpezi jer zahteva dugotrajnu pripremu na otvorenom prostoru
Branko Lazić

Kapiten crveno-belih kaže da se, nažalost, divljač neće naći na prazničnom, prvomajskom meniju.

- Proslava 1. maja se neće mnogo razlikovati od uobičajene. Ni do sada, zbog profesionalnih obaveza, nisam imao prilike da slavim ovaj praznik, a sada kada imam vremena, nemam uslova. Ništa od onoga što je ulovljeno neće biti na trpezi jer zahteva dugotrajnu pripremu, i to na otvorenom prostoru, a to sada nije moguće. Možda neke naredne godine - poručuje Lazić.

Košarkaš sa najviše odigranih utakmica u crveno-belom dresu (567) dodaje da je do sada lovio samo u Srbiji, ali da bi voleo da ode i u inostranstvo.

- Lovio sam samo na dva lovišta u Srbiji. Jedno je u okolini Beograda, a drugo je u Ljuboviji. Nekoliko godina sam član Lovačkog udruženja "Mileta Polić - Bata" iz Ljubovije. Želja mi je, naravno, da lovim i u inostranstvu, ali vreme ne dozvoljava. Kada budem imao više slobodnog vremena i kada završim karijeru, biću u mogućnosti da se više posvetim ovom hobiju - zaključuje Lazić.