Autor: Informer.rs

05.06.2020.

19:51

Foto:

Sport

ZVEZDA ŽELI DA ISKORISTI SITUACIJU! Katai se vraća na Marakanu?

 

Kako Informer saznaje, postoji mogućnost da se Aleksandar Katai uskoro vrati u Crvenu zvezdu. Međutim, povratak na Marakanu neće biti prva opcija odličnom vezisti koji je ostao u lepom sećanju navijačima.

BOSANCI SE ZGROZILI GESTOM ZVEZDE! "Nagradili ratnog zločinca, to je skandalozno"

Zvezda je praktično vratila momka iz Srbobrana na fudbalsku mapu kada ga je dovela kao pojačanje u "minut do 12" kao poslednje pojačanje iz Olimpijakosa. Briljantne partije u crveno-belom dresu obezbedile su mu transfer u Alaveš.

Informer

Međutim, dosta stvari moglo bi da koči njegov povratak. Prva je trener Dejan Stanković koji preferira igrače koji igraju u oba smera, dok je Katai "lenj" fudbaler i isključivo opredeljen ofanzivi.

Druga stvar jeste upravo supruga Tea koja ga je i koštala posla u Los Anđelesu jer je i do sada ona bila ta koja je birala gradove i države u kojima će živeti porodica. Aleksandar je recimo u vreme prelaska u Alaveš imao ponudi i Lokotive iz Moskve, ali je Tea izabrala Španiju. 

Informer

Možda će nakon ispada i gluposti koju je napravila sada dopustiti suprugu da ode gde ga srce vodi, a to bi vrlo lako mogla da bude Marakana. Međutim, treća prepreka je plata koja je iznosila 1.360.000 dolara po sezoni, ali kada je u pitanju Zvezda sve je moguće...

Sve će biti mnogo jasnije u danima pred nama.