Autor: Informer.rs

02.07.2020.

07:46

Foto:

Sport

INFORMER SAZNAJE - ZVEZDA IMA MILION EVRA NA STOLU! Problem pravi napadač, ODBIO JE 700.000 EVRA!

Problem je što reprezentativac Gane ne želi da pređe u redove danskog velikana, jer mu "lavovi" nude platu od 700.000 evra godišnje, saznaje Informer.

Boaći trenutno zarađuje 140.000 evra mesečno, pošto od kineskog kluba Đangsua dobija 100.000 evra, a od crveno-belih 40.000. Takav dogovor su napravili kineski superligaš i prvak Srbije, a Boaći ne želi da se odrekne ni dinara.

HOROR ZVEZDINOG NAPADAČA! Nećete verovati koliko dana je Boaći PAUZIRAO ZBOG POVREDE!

NAJVEĆI PROBLEM ZVEZDE! (Ne)efikasnost koja košta 3.500.000 evra!



Zvezda je, s druge strane, spremna da ga proda za milion evra, jer Boaćiju ugovor s crveno-belima ističe za šest meseci, kaže naš izvor upućen u dešavanja na "Marakani".
 

Katai u Beogradu, čeka se Anderson


Prvo pojačanje Crvene zvezde trebalo bi da bude ofanzivni vezista Aleksandar Katai. On je u nedelju doputovao u Beograd, ali se još nije video sa čelnicima crveno-belih, jer su na odmoru, dok je generalni direktor Zvezdan Terzić u izolaciji zbog koronavirusa. Do kraja meseca trebalo bi da dođe i napadač Anderson Silva iz Familikaa, za kojeg će Zvezda platiti 800.000 evra.

- Očekivali su Zvezdi da mogu da uzmu više novca za Boaćija, ali to više nije realno, pošto mu ugovor ističe u decembru. Verovatno bi ga pustili za obeštećenje od milion evra, ali on ne želi da pristane na platu od 700.000 evra. Zvezda ima opciju da aktivira klauzulu o produžetku ugovora na još godinu dana, mada bi ga radije prodali - objasnio je naš izvor.

Konkretnih ponuda za prvotimce srpskog šampiona više nema, ali ima interesovanja. Za Dušana Jovančića zainteresovan je klub iz Saudijske Arabije i spreman je da plati Zvezdi 750.000 evra. Takođe, na "Marakani" se nadaju da će zaraditi i na Njegošu Petroviću, za kojeg se raspituje Olimpijakos.

Klub iz Atine pomenuo je cifru od dva miliona evra, ali u Ljutice Bogdana nadaju se obeštećenju od barem tri miliona.

- Klub sad živi od transfera i moraće da prodaje igrače. Pustiće svakog od ovih igrača samo ako budu hteli da odu - dodao je naš izvor.

Bonus video