• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

12:58

HOROR ZVEZDINOG NAPADAČA! Nećete verovati koliko dana je Boaći PAUZIRAO ZBOG POVREDE!

Crvena zvezda

HOROR ZVEZDINOG NAPADAČA! Nećete verovati koliko dana je Boaći PAUZIRAO ZBOG POVREDE!

Podeli vest

Ljubimac navijača Crvene zvezde Ričmond Boaći nakon povatka iz Kine ne liči na onog napadača iz prvog mandata u crveno-belom dresu

Golgeterski učinak je za zaborav, mada nije imao ni kada da postigne gol, jer je zbog povreda propustio veliki broj mečeva. 

Od tog januara 2017. godine kada je došao na pozajnicu iz Latine, pa do odlaska u Kinu, januara sledeće godine, Boaći je bio povređen 31 dan, od 31. januara do 3. januara, propustio je samo jednu utakmicu. Horor počinje od povrtaka u Ljutice Bogdana, u avgustu 2018. godine. 

STANKOVIĆU POTREBNO 2.000.000 EVRA! Trener Zvezde napravio spisak, NJIH ŽELI U EKIPI!

PALA JE ODLUKA, ON PRVI NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda se nadala MILIONIMA, a sada...

 

Kakao prenosi "Maxbetsport" od oktobra 2018. do maja 2020. godine Ričmond Boaći je zvanično zbog povreda propustio čak 24 utakmica, skoro koliko je u svim takmičenjima odigrao ove sezone (25)! Prinudno je pauzirao 189 dana. 

U sezoni 2018/19 nije igrao 18 mečeva, a pauzirao je 113 dana. Najpre u periodu od 25. oktobra do 29. novembra (35 dana), a potom od 13. aprila do 30. juna (78 dana).

 

U ovoj sezoni zvanično je bio povređen na šest mečeva, ukupno je na poštedi bio 76 dana. Od 16. do 31. oktobra 2019. godine (15 dana) i od 1. marta do 1. maja ove godine (61 dan). Zvanično zbog povreda nije igrao protiv Rada, Radnika, TSC, Mačve, Napretka i Totenhema. Međutim, u ovoj sezoni nije odigrao i još 14 utakmica, na kojima nije bio zvanično povređen, već jednostavno nije bio u sastavu!

Propustio je zbog povrede još duele sa Radničkim (dva puta), Spartakom (dva puta), Vojvodinom (dva puta), Inđijom (dva puta), Voždovcem (dva puta), Mačvom, Mladosti iz Lučana, Radom (Superliga) i Trepčom (Kup Srbije).

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija