Autor: Informer.rs

13.11.2020.

11:26

Foto:

Sport

OBRADOVIĆ ZNA! Evo šta Zvezda mora da uradi kako bi pobedila Real

- Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako biste ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici - rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju večeras od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", utakmicu osmog kola u Evroligi.

Igrači Zvezde su u prošlom kolu pobedili ASVEL (89:68).

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je o kvalitetu Reala izlišno pričati, ali da njegova ekipa ima šansu, ako odigra bez previše grešaka i čvrsto.

Informer

 

- Nemamo mnogo vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu mnogo promenili tim, ali osim velikog kvaliteta veliki adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti - naveo je on.

To će biti 10. utakmica Reala i Zvezde u Evroligi, a beogradski tim je do sada ostvario tri pobede.