Autor: Informer.rs

26.12.2020.

20:38

Foto:

Sport

ZVEZDA NACILJALA VELIKOG BISERA! Italijani su ludi za njim! /VIDEO/

Spisak mogućih pojačanja je sve duži, a crveni-belu opremu su već zadužili Aksel Bakajoko i Slaboljub Srnić. Ipak, kako sada stvari stoje tu nije kraj ambicijama u Ljutice Bogdana pošto je sledeća meta Branislav Knežević.

Informer

Knežević je rođen 2002. godine i nastupa za Mačvu, iako je tim iz Šapca ove sezone jedna od najlošijih ekipa, vezista slovi za najvećeg talenta u toj generaciji koji nastupa u domaćem prvenstvu i privukao je pažnju brojnih skauta. Pisali smo već o interesovanju Udineza za njegove usluge, a sada se i Zvezda uključila u trku za potpis. 

Da stvar po crveno-bele bude bolja, vezisti ugovor ističe za šest meseci i verovatno bi morali da plate "simbolično" obeštećenje Mačvi koja ima ogromnim problema ove godine, te bi Knežević mogao da se stavi na raspolaganje Dejanu Stankoviću već na proleće i ravnopravno konkuriše za tim.

Ove sezone je za Mačvu upisao 15 utakmica i postigao jedan pogodak, a savršeno se uklapa u profil mladog igrača, koji je moći da stasava u Zvezdi pomaže timu u ostvarenju zacrtanih ciljeva, a kasnije donese i profit.