• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

23:38

ODLAZI JOŠ JEDAN BISER!? Italijani opasno ZAINTERESOVANI!

Fudbal

ODLAZI JOŠ JEDAN BISER!? Italijani opasno ZAINTERESOVANI!

Podeli vest

Mačvino čudo od deteta, Branislav Knežević privukao pažnju klubova iz čitave Evrope

Kako navode iz Mačve, za Branislava Kneževića interesovanje je ogromno, ali niko još nije zvanično kontaktirao klub rekao je predsednik Dragan Antonić za Sportklub. 

- Od vas čujem za Udineze, ali verujte svi živi pitaju za Kneževića. Rukovodimo se onim što ga zanima, hoćemo da on bude zadovoljan. Mačva ne žuri, svesna je da ima kvalitetnog fudbalera, a novac neće pobeći – kaže Antonić.

Knežević je takođe razgovarao za Sportklub, ali kako kaže talentovani veznjak, zna za interesovanje, ali je fokusiran isključivo na Mačvu. 

- Čuo sam da postoji određeno interesovanje, imena klubova ne znam, niti sam insistirao da saznam. Okupiran sam Mačvom i treninzima, bilo je dovoljno vremena da se odmorim. Sedam dana je za mene dosta. Zato sam i prionuo da radim, volim fudbal, uživam – inspirisano će Knežević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija