Autor: Informer.rs

11.03.2021.

23:12

Foto:

Sport

RADONJIĆ RAZMIŠLJA SAMO O PARTIZANU! Nakon POBEDE u Evroligi govorio o derbiju!

Presudno u pobedi crveno-belih bilo je drugo poluvreme, nakon katastrofalnih prvih 10 minuta meča. Ipak, strateg Zvezde Dejan Radonjić ističe da je najbitnije da se tim spremi za naredni meč, odnosno večiti derbi!

- Prvo poluvreme nije bilo dobro, posebno uvodnih deset minuta. Mnogo grešaka u napadu, kasnije je bilo dobro. U drugom poluvremenu potpuno drugačije. Sjajan procenat u šutu za tri poena, kontrolisali smo utakmicu u poslednjih sedam minuta. Najvažnije je da se spremimo za narednu utakmicu - rekao je Radonjić nakon pobede!

Informer

Zvezda je odigrala fantastično drugo poluvreme, a Radonjić ističe to kao razlog pobede. 

- Odradili smo napadački sjajno drugo poluvreme. Ne samo što smo pogađali, nego je bilo i dobrih elemenata. Brojka od 58 koševa je velika posebno za nas koji nismo bili raspoloženi poslednjih utakmica - istakao je crnogorski stručnjak. 

Informer

Bitnu ulogu u pobedi imao je Duop Rit čiji je ulazak razmrdao ekipu. Radonjić je dodao da se vidi energija igrača koji se vraćaju nakon koronavirusa. 

- Videlo se da je energije ušla sa igračima koji imaju veću svežinu. Imamo taj disbalans i ulazak jednog broja igrača postepeno u rad i sistem. Treba ponoviti da pauza nije bila kratka i da pre toga smo imali izostanak bitnih igrača. Pokušavamo da se pronađemo i kroz mali broj treninga dođemo do podizanja forme, što individualno, što kolektivno. Raspored nam je težak, imamo bitne utakmice u ABA ligi, a u Evroligi je svaka utakmica teška - podvukao je Radonjić.