Autor: Informer.rs

25.04.2021.

19:36

Foto:

Sport

ZVEZDA SILOVITA U INĐIJI! Italijani KONAČNO proradili /OCENE/ANKETA/

Crveno - beli su slavili golovima Veljka Nikolića, Falćinelija i Falka, a dvostruki strelac bio je Milan Pavkov.

Izabranici Dejana Stankovića su posle ovog trijumfa došli nadomak titule, četvrte uzastopne, a 32. ukupno. Šansu da je potvrde imaće u narednom kolu, već u četvrtak, na svom terenu protiv Vojvodine. 

Protiv Inđije sve je bilo jasno posle samo dvadesetak minuta, pošto je Zvezda u 23. već vodila sa 3:0, zahvaljujući golovima Milana Pavkova i Veljka Nikolića. U finišu prvog pogodio je i Filip Falko, a početkom drugog i drugi Italijan, Dijego Falčineli. 

Dejan Stanković će sigurno biti biti  zadovoljan kompletnim utiskom. Ne samo zbog jedne od najubedljivijih pobeda u sezoni, već činjenice da je italijanski ofanzivni vezista Filipo Falko  pokazao da bi mogao da postane igrač koji stalno pravi razliku.

Sjajan dan protiv Inđije imali su i  Milan Pavkov (dvostruki strelac), Veljko Nikolić, Milan Gajić koji je upisao osmu asistenciju.

Informer

OCENE:

Zoran Popović (6) - Konačno je dobio priliku da zameni Milana Borjana. Nije imao spektakularnih odbrana, a primio je gol sa penala.

Milan Gajić (7) - Fantastična partija desnog beka koji je svojim napadima uneo neophodnu brzinu po bokovima. Asistirao je u 45. minutu Falku za četvrti gol crveno - belih.

Nemanja Milunović (6) - Odlična partija štopera Crvene zvezde koji je uspešno otklanjao opasnost i unosio čvrstinu u zadnjoj liniji tima.

Informer

 

Radovan Pankov (6) - Korektno odrađena partija drugog štopera Zvezde koji je ovog puta bio na visini zadatka.

Milan Rodić (6) - Odradio je odličan posao po levoj strani, s obzirom da su se napadi Zvezde zasnivali na napadima po strani. U 61. minutu ga je zamenio Aleksa Vukanović.

Filipo Falko (6,5) - Postigao je četvrti gol i nagovestio da Dejan Stanković može da računa na njega. Imao je opasan udarac sa distance na samom početku meča. Zamenio ga je Gavrić u 61. minutu.

Informer

 

Njegoš Petrović (7) - Odlično je povezivao redove, a bio je inicijator većine napada.

Veljko Nikolić (8)- Ponovo sjajna partija. Postigao je prvi gol u petom minutu, a do kraja je imao još par ozbiljnih prilika.

Slavoljub Srnić (7,5)- Asistirao je kod petog gola koji je postigao Falćineli, a učestvovao je i u trećem i četvrtom . Bio je stalno u blizini gola i predstavljao je veliku opasnost za gol domaćina.

Dijego Falćineli (8) - Postigao je peti gol, a imao je još par opasnik šuteva na gol protivnika. Zamenio ga je Nikola Krstović u 77. minutu.

Milan Pavkov (7,5) - Odlična partija Zvezdinog rezerviste. Postigao je dva gola, u 21. i 23. minutu. U 61. minutu ga je zamenio Kanga.

Gelor Kanga (5,5) - Odigrao je poslednjih pola sata. Napravio je prekršaj za penal, a pored toga nije imao konkretnu ulogu. Zamenio je Milana Pavkova.

Nikola Krstović (5) - Ušao je u igru u 77. minutu umesto Falćinelija. Nije imao zapaženu ulogu do kraja meča.

Željko Gavrić (6) - Zamenio je Falka u 61. minutu. Imao je odličan udarac glavom u 74. minutu, ali je golman Jovičić sjajno intervenisao. Bio je velika opasnost po gol Inđije.

Miloš Degenek (5,5) - Zamenio je Milunovića i nastavio tamo gde je Zvezdin Čačanin stao. Solidna partija, ali je imao malo vremena.

Aleksa Vukanović (5) - Nije imao vremena za konkretan učinak. Zamenio je Milana Rodića u 61. minutu.