• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2021

19:36

ZVEZDA SILOVITA U INĐIJI! Italijani KONAČNO proradili /OCENE/ANKETA/

Crvena zvezda

ZVEZDA SILOVITA U INĐIJI! Italijani KONAČNO proradili /OCENE/ANKETA/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezda pobedili su Inđiju u okviru 33. kola Superlige Srbije rezultatom 5:1

Crveno - beli su slavili golovima Veljka Nikolića, Falćinelija i Falka, a dvostruki strelac bio je Milan Pavkov.

Izabranici Dejana Stankovića su posle ovog trijumfa došli nadomak titule, četvrte uzastopne, a 32. ukupno. Šansu da je potvrde imaće u narednom kolu, već u četvrtak, na svom terenu protiv Vojvodine. 

Protiv Inđije sve je bilo jasno posle samo dvadesetak minuta, pošto je Zvezda u 23. već vodila sa 3:0, zahvaljujući golovima Milana Pavkova i Veljka Nikolića. U finišu prvog pogodio je i Filip Falko, a početkom drugog i drugi Italijan, Dijego Falčineli. 

Dejan Stanković će sigurno biti biti  zadovoljan kompletnim utiskom. Ne samo zbog jedne od najubedljivijih pobeda u sezoni, već činjenice da je italijanski ofanzivni vezista Filipo Falko  pokazao da bi mogao da postane igrač koji stalno pravi razliku.

Sjajan dan protiv Inđije imali su i  Milan Pavkov (dvostruki strelac), Veljko Nikolić, Milan Gajić koji je upisao osmu asistenciju.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

 

 

 

OCENE:

Zoran Popović (6) - Konačno je dobio priliku da zameni Milana Borjana. Nije imao spektakularnih odbrana, a primio je gol sa penala.

Milan Gajić (7) - Fantastična partija desnog beka koji je svojim napadima uneo neophodnu brzinu po bokovima. Asistirao je u 45. minutu Falku za četvrti gol crveno - belih.

Nemanja Milunović (6) - Odlična partija štopera Crvene zvezde koji je uspešno otklanjao opasnost i unosio čvrstinu u zadnjoj liniji tima.

Foto: starsport

 

Radovan Pankov (6) - Korektno odrađena partija drugog štopera Zvezde koji je ovog puta bio na visini zadatka.

Milan Rodić (6) - Odradio je odličan posao po levoj strani, s obzirom da su se napadi Zvezde zasnivali na napadima po strani. U 61. minutu ga je zamenio Aleksa Vukanović.

Filipo Falko (6,5) - Postigao je četvrti gol i nagovestio da Dejan Stanković može da računa na njega. Imao je opasan udarac sa distance na samom početku meča. Zamenio ga je Gavrić u 61. minutu.

Foto: starsport

 

Njegoš Petrović (7) - Odlično je povezivao redove, a bio je inicijator većine napada.

Veljko Nikolić (8)- Ponovo sjajna partija. Postigao je prvi gol u petom minutu, a do kraja je imao još par ozbiljnih prilika.

Slavoljub Srnić (7,5)- Asistirao je kod petog gola koji je postigao Falćineli, a učestvovao je i u trećem i četvrtom . Bio je stalno u blizini gola i predstavljao je veliku opasnost za gol domaćina.

Dijego Falćineli (8) - Postigao je peti gol, a imao je još par opasnik šuteva na gol protivnika. Zamenio ga je Nikola Krstović u 77. minutu.

Milan Pavkov (7,5) - Odlična partija Zvezdinog rezerviste. Postigao je dva gola, u 21. i 23. minutu. U 61. minutu ga je zamenio Kanga.

Gelor Kanga (5,5) - Odigrao je poslednjih pola sata. Napravio je prekršaj za penal, a pored toga nije imao konkretnu ulogu. Zamenio je Milana Pavkova.

Nikola Krstović (5) - Ušao je u igru u 77. minutu umesto Falćinelija. Nije imao zapaženu ulogu do kraja meča.

Željko Gavrić (6) - Zamenio je Falka u 61. minutu. Imao je odličan udarac glavom u 74. minutu, ali je golman Jovičić sjajno intervenisao. Bio je velika opasnost po gol Inđije.

Miloš Degenek (5,5) - Zamenio je Milunovića i nastavio tamo gde je Zvezdin Čačanin stao. Solidna partija, ali je imao malo vremena.

Aleksa Vukanović (5) - Nije imao vremena za konkretan učinak. Zamenio je Milana Rodića u 61. minutu.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija