Autor: Informer.rs

27.06.2021.

21:09 >> 23:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

AUSTRIJANCI PROZIVAJU DRAGOVIĆA ZBOG ZVEZDE! Selektor imao JASNU poruku!

Austrija je završila sa učešćem na EURU pošto su posle produžetaka eliminisani u osmini finala. Ipak, uprkos dobroj partiji Aleksandra Dragovića protiv Azura, mediji u Austriji su "zabrinuti" za njegovu budućnost obzirom da je došao u Crvenu zvezdu. 

Informer

Za Austrijance naša liga nije dovoljno kvalitetka, a već nekoliko puta je Dragović morao da se pravda tamošnjim medijima što je izabrao da nastupa u Srbiji. Austrijancima je nelogično da neko bira srcem, a ne parama. 

Pošto nisu uspeli da slome Dragovića, novinari su nastavili sa sličnim pitanjima, ali sada za selektora Franka Fodu. Ipak, Nemac ne brine za Dragovićev status u reprezentaciji. 

- On me je još pre evropskog prvenstva obavestio o tom transferu. Igraće tamo i međunarodna takmičenja pa njegov reprezentativni status neće biti problem ako bude igrao dobro. A do sada je uvek igrao dobro i bio na nivou - rekao je selektor Franko Foda. 

Informer

Dragović je za reprezentaciju Austrije debitovao 2009. u meču protiv Srbije na Marakani i od tada je nezamenjiv u poslednjoj liniji reprezentacije, a sakupio je 94. nastupa.