Autor: Informer.rs

28.06.2021.

21:41

Foto: Starsportphoto

Sport

IZ ZVEZDE PORUČUJU! TRAŽIMO NAPADAČA! Izgubili smo previše vremena sa Prijovićem!

Jedno od imena koje je privuklo posebnu pažnju zvezdaške javnosti prethodnih nedelja bio je uz Aleksandra Dragovića i njegov imenjak Prijović!

Informer

 

Sa proverenim napadačem nije postignut dogovor, pa je prioritet rukovodstva pronalazak novog rešenja na najisturenijoj poziciji!

- Dejan Stanković ima želje, nekad ih je lako ostvariti, nekad nije, uvek se trudimo da mu ostvarimo sve. U ovom trenutku tražimo špica drugačijeg profila od Pavkova. Radimo na tome-  rekao je Mrikela za TV Arena Sport.

Informer

 

Prijović i crveno-beli nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, a generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da je centarfor pokazao "nadobudnost", a na propali posao osvrnuo se i Mrkela.

- Što se tiče Prijovića, dugo smo razgovarali, a na kraju se to nije realizovalo. Mislim da smo izgubili previše vremena kada je on u pitanju!

Kada je defanziva u pitanju konkurenciju će zaoštriti Aleksandar Dragović, dok se pokušaj angažmana Aleksandra Kolarova ispostavio kao neuspešan.

- Bilo je razgovora. Kolarov jednostavno ima još ugovor sa Interom, bilo je priče da taj ugovor može da se raskine i njegova je bila želja da zaigra u Zvezdi, ali nažalost to se nije desilo. Zadovoljni smo sastavom tima koji imamo, to su stari, provereni igrači koji su igrali i prvenstva i kup utakmice i Evropu i bili izuzetno uspešni u tim utakmicama. Doveli smo Dragovića, ostali smo bez Milunovića koji je otišao u Tursku. Želeli smo da ga zadržimo, ali ponuda iz Turske bila je takva da nismo mogli da se takmičimo s njom.

Informer

 

Nakon eliminacije Austrije očekuje se da Dragović uskoro stigne među nove saigrače...

- Bićemo dosta dobri, dosta jaki, sa pozajmice se vratio Babić imao uspešnu pozajmicu u Famalikau. Imamo Pankova, Degeneka, Dragovića, Babića, mladog Erakovića i nekoliko igrača koji mogu uspešno da odgovore na toj poziciji, iako im to nije primarna pozicija. Na tom mestu u timu smo veoma zadovoljni, sa Dragovićem ćemo dobiti mnogo, videli ste kako je odigrao Evropso prvenstvo, sve četiri utakmice na visokom nivou - rekao je Mrkela.