• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

11:02

TERZIĆ OPLEO PO PRIJOVIĆU! ON JE NADOBUDAN! Mnogo veći igrači se nisu tako ponašali! Evo šta je rekao o KOLAROVU!

Crvena zvezda

TERZIĆ OPLEO PO PRIJOVIĆU! ON JE NADOBUDAN! Mnogo veći igrači se nisu tako ponašali! Evo šta je rekao o KOLAROVU!

Podeli vest

Crvena zvezda je bila uverena da je sve dogovorila sa napadačem Aleksandrom Prijovićem, ali došlo je do velikog preokreta

U poslednjem momentu se izjalovio dolazak Aleksandra Prijovića u redove srpskog šampiona!

Razlog je samo jedan uslov, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da otkrije koji, ali je rekao da nije bio fudbalski!

Foto: Starsportphoto

 

Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv - rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe!

Odustalo se i od dovođenja Aleksandra Kolarova...

- Pričao sam sa Kolarovim, on je imao diskus herniju. Odmah nam je potreban, ali sada ne može. Zbog zdravlja.

Nenad Krstičić je i dalje želja crveno-belih.

- Nena je dobar dečko, ima želju da se vrati. On je dole, čekamo. Čekamo i Petra Stanića iz Želje! Nama je pojačanje sto su ostali svi nosioci igre. Tu je i Aleksandar Dragović, igrač jačeg rejtinga od Nemanje Milunovića. Još je tu i Srđan Babić koji je igrao jaku ligu, sazreo. Vrlo je bitno za klubove kao što je Zvezda da sačuvaju tim. Znamo vec sada najboljih 11, a imamo još mesec dana. Poslali smo poruku široj javnosti potpisivanjem novih ugovora sa Aleksandrom Kataijem i Dekijem Stankovićem! Nadamo se novom ugovoru sa Mirkom Ivanićem!

Foto: Starsportphoto

 

Što se tiče pojačanja, o kojima je više pričao sportski dirketor Mitar Mrkela...

- Ne krijemo da hoćemo špica i levog beka. To nam je prioritet!

U Ljutice Bogdana uveravaju da u miru čekaju početak priprema za novu sezonu.

- Ovo su uobičajeni prvi sastanci, da budu uspešni i zdravi. Predočili smo im ciljeve. To su Liga šampiona, titula, trofeji. Znaju da nije lako igrati ovde, suočavaju se sa pritiskom. I sada nas čeka 56 mečeva bez prava na poraz. Trebaće i sreće, ali sreća treba da se zasluži.

Govorio je Zvezdan Terzić još jednom i o novoj saradnji sa večitim rivalom Partizanom i predsednikom crno-belih Miloradom Vučelićem.

Foto: Starsportphoto

 

- Dugo sam pričao sa Vučelićem, muče nas isti problemi. Uvek ćemo se poklopiti u svemu sem kod suđenja. Tako je kod Reala i Barse. Prepucavali smo se van dobrog ukusa, drugi su profitirali. Ubuduće ćemo se viđati jednom mesečno. Očekujem novo rukovodstvo u FSS u novembru. Ali to su nam sekundarne stvari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija