Autor: Informer.rs

10.08.2021.

07:15

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDIN TIM ZA ŠERIF! Degenek od starta, u napadu IZNENAĐENJE i jedna VELIKA DILEMA za Stankovića

Pre sedam dana u Beogradu nije bilo pobednika, pa se pitanje putnika u plej-of rundu rešava u Moldaviji.

Crveno-beli ne briljiraju od početka sezone, tačnije samo su jedan meč odigrali onako kako su navikli navijače, a to je bio revanš protiv Kairata, pa se svi kojima je crveno-bela boja u srcu nadaju istom scenariju i ovog puta.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković je imao nekoliko dilema kada je startna postava za meč na stadionu Šerifa u pitanju.

Prva i najveća je ko će u poslendjoj liniji igrati utz desnu aut liniju, ali kako se čini, Marko Gobeljić je dobio prednost u odnosu na Milana Gajića. Osim toga, u odbrani će po svemu sudeći šansu dobiti i Miloš Degenek koji je od starta sezone bio marginalizovan, a prve minute je upisao protiv Napretka. Uz njih dvojicu, levi deo odbrane će činiti Aleksandar Dragović i Milan Rodić, a na golu će naravno biti kapiten Milan Borjan.

Takođe, ruže šampionu Srbije ne svetaju ni u napadu. Milan Pavkov i Marko Lazetić su ostali u Beogradu, Loi Dioni je rovit, a Nikola Krstović nije ulio poverenje da može da igra od prvog minuta evropske utakmice. Prema tome, napad Crvene zvezde će najverovatnije predvoditi El Fardu Ben.

Informer

El Fardu Ben

Kada se sve to uzme u obzir, u veznom redu nije ostala nijedna dilema. Prvo, Filipo Falko će na desno krilo, pošto je Ben zacementiran u napadu, a uz Sekua Sanoga će igrati Nenad Krstičić umesto suspendovanog Gelora Kange. Preostala dva mesta su rezervisana za neprikosnovene Aleksandra Kataija i Mirka Ivanića.

Sastav Zvezde za revanš sa Šerifom u formaciji 4-2-3-1:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić - Sanogo, Krstičić - Falko, Ivanić, Katai - Ben.