Autor: Informer.rs

31.08.2021.

09:32

Foto:

Sport

OPA! Delije u neverici! CIRBES NA TRENINGU ZVEZDE!

U dvorani Aleksandar Nikolić je viđen još jedan miljenik navijača Crvene zvezde - Majk Cirbes.

Nemački centar je posle završenog posla u Šababu pitao šefa stručnog štaba Crvene zvezde da se uključi u rad Radonjić mu je molbu uslišio zbog svega što je Cirbes uradio za klub tokom tri godine boravka i zato što je Crvenoj zvezdi potreban snažan centar za rad na treninzima s obzirom da se još traži petica.

To što Cirbes radi i trenira sa ekipom ne znači  i da će ostati, ali nikad se ne zna! On se u Beogradu i Crvenoj zvezdi oseća odlično i smatra da je povukao najbolji potez što ponovo radi sa čovekom koji ga je isklesao do kvaliteta "petice" Makabija iz Tel Aviva.

Dok pripreme ulaze u važnu fazu tri i po nedelje uoči meča protiv Splita u Beogradu, Crvena zvezda će večeras odigrati prvu kontrolnu utakmicu protiv FMP iz Železnika.

Neće biti Ognjena Dobrića koji se oporavlja od povrede i Nejta Voltersa koji stiže u sredu, Dejan Radonjić imaće na raspolaganju skoro sve snage. Ostin Holins i Nikola Ivanović  su se priključio timu...

Naredni Zvezdin rival je Mega u četvrtak, narednog utorka  Oradea, a zatim ide turnir u Minhenu gde će Zvezda snage odmeriti s Panatinaikosom 11. septembra. Dan kasnije rival će, zavisno od rezultata, biti Bajern ili Virtus.

Tagovi:
KK Crvena zvezda Trening Majk Cirbes KOŠARK