• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2021

12:25

CRVENA ZVEZDA "VISI" ZBOG PEVAČA I PEVAČICA! Čović progovorio o Bekuti i Brunclik! /VIDEO/

printscreen

Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA "VISI" ZBOG PEVAČA I PEVAČICA! Čović progovorio o Bekuti i Brunclik! /VIDEO/

Podeli vest

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, gostovao je u jutarnjem programu televizije Prva gde je pričao o klubu i mnogim aktuelnim temama

Pričao je Nebojša Čović o terminima Zvezde u Evroligi i otkrio zašto neće sve ići glatko.

- Sedam mečeva treba da igramo u Areni, sedam utakmica u Pioniru, a tri su otvorene! Nama bi mnogo značilo da ih igramo u Areni, ali naši termini se preklapaju sa nekakvim planiranim koncertima Ane Bekute, Bore Đorđevića i Zorice Brunclik, koji imaju tada koncerte!

Foto: Printscreen You Tube/Press Pretres TV GRAND

 

Foto: Srđan Stevanović

 

Malo se zbunio dok se prisećao kako se zove Zorica Brunclik, pa je objasnio zašto!

- Setio sam se boje kose, ali sam se sada setio imena!

- Nadam se da ćemo naći vreme i prostor da uskadimo to pomeranje, eventualno jedan dan tamo - vamo, ako mi budemo mogli kod Evrolige, ako oni ljudi budu mogli malo da pomere termine za koncerte da probamo da nađemo zajednički jezik - rekao je Čović i dodao:

Foto: Printscreen You Tube

 

Ja mislim da su i oni zvezdaški opredeljeni! Za Boru znam, a gledajući ove dve gospođe, čini mi se da i one jesu - zaključio je prvi čovek KK Crvena zvezda!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija