Autor: Informer.rs

22.09.2021.

11:15

Foto: Starsportphoto

Sport

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Crveno-beli bez navijača, komšije spustile rampu!

Šampion Srbije najverovatnije neće imati podršku navijača protiv Ludogoreca 

Mediji iz Bugarske su objavili da crveno-beli neće moći da dovedu navijače u Razgrad kao što je to bio slučaj u prethodnom duelu dva tima.

Navodi se da je Srbija na "crvenoj listi" Bugarske i da zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u Srbiji neće im biti dozvoljen ulazak u državu. Protokol iz Niona je više nego jasan kada je u pitanju kovid-19 i Zvezda ne može da povede u Bugarsku više od 55 članova u svojoj ekspediciji.

- Mi dolazimo poslom u Bugarsku i nema zabrane koja je doneta za sve ostale građane Srbije. Ekspedicija zajedno sa igračima, može da ima ukupno 55 članova. Prema planu sledeće srede čarterom letimo, ide se do Varne, zatim sledi više od sat vremena autobusom do hotela u Razgradu - rečeno je za sajt MaxBet Sporta iz "Ljutice Bogdana".

Informer

 

Podsećanja radi, Zvezda je u problemima pred ovaj meč. Kapitena Milana Borjana zadesio stomačni virus i završio je u bolnici, a još nekoliko igrača ima sličnih problema zbog čega je klub zatražio odlaganje utakmice protiv Voždovca.

Posle prvog kola Zvezda je na čelu grupe F Lige Evrope sa tri boda, Mitjiland i Ludogorec imaju po jedan, a Braga je bez bodova posle poraza u Beogradu.