• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2021

15:49

BORJAN ZAVRŠIO U BOLNICI, NIJE KORONA! Zvezda odlaže meč s Voždovcem!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

BORJAN ZAVRŠIO U BOLNICI, NIJE KORONA! Zvezda odlaže meč s Voždovcem!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan hitno je primljen u Zemunsku bolnicu nakon što mu je pozlilo

Na sreću, ipak se ne radi o koroni, nego o stomačnom virusu.

Prvobitno se mislilo da je korona virus, ali je Borjan uradio test i pokazalo se da je negativan. Borjanu je u Zemunskoj bolnici ukazana pomoć kako bi lakše prebrodio tegobe.

Da sve bude gore, pored Borjana, virus je "pokosio" još nekoliko igrača Zvezde. Zvezda će zbog toga tražiti od Superlige da se odloži meč protiv Voždovca, koji je bio zakazan za četvrtak od 19.55.

- Prikupićemo neophodnu dokumentaciju i poslati Zajednici Superlige kako bismo odložili meč sa Voždovcem - naveli su iz redova šampiona Srbije.

Foto: Starsportphoto©

 

Prethodno su zbog velikog broja igrača koji su zaradili stomačni virus svoje mečeve odložili Radnički Niš i Radnik iz Surdulice.

Crveno-bele pored utakmice sa Voždovcem, u nedelju pčekuje gostovanje Novom Pazaru u Suprligi, a potom u četvrtak duel sa Ludogorecom u Ligi Evrope (21.00).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 2 godine

Prvenstvo je vec neregularno! Neke ekipe fazonima "hvataju vazduh".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija