Autor: Informer.rs

03.10.2021.

22:29

Foto: Starsportphoto

Sport

POPOVIĆ BRANI KAO LAV JAŠIN! Da li je vreme za smenu na golu Zvezde? /ANKETA/

Borjan od starta sezone igra u promenljivoj formi i direktan je krivac za nekoliko golova koje je primila Crvena zvezda. Navijačima su najdublje u sećanje urezani gol Bibrasa Natha na 165. "večitom derbiju", kao i pogodak Franka Kastanjede iz Šerifa na "Marakani".

Sa druge strane, Popović već dugo važi za najboljeg rezervnog golmana u novijoj istoriji Crvene zvezde, pošto je svaki put maestralno branio kada je dobio šansu.

Sada je u seriji od tri utakmice na kojima je pokazao klasu.

Prvo je protiv Novog Pazara ostao nesavladan, a potom i protiv Ludogoreca, dok je u nedeljnoj pobedi nad Metalcem primio jedan gol. Mada, kod tog pogotka nije mogao ništa, a verovatno je bio igrač utakmice.

Na meču je imao četiri fantastične odbrane kojima je još jednom kupio sve zvezdaše.

Informer

Zoran Popović je bio fenomenalan protiv Metalca

Prvo je sjajno odbranio pokušaj Antonijevića u gužvi u šesnaestercu. Gosti su u tim trenucima igrali kao u transu, pa je fenomenalni Zoran Popović nekoliko minuta kasnije u samo nekoliko sekundi razmaka imao dve izvrsne intervencije. Prvo je zaustavio Stuparevića u situaciji 'jedan na jedan', a potom je i Krajišniku maestralno odbranio šut.

Na startu drugog dela je još jednom fenomenalan bio Popović. Stuparević je izašao sam ispred njega posle kiksa Sanoga, ali je popularni Pop ponovo izašao kao pobednik u kritičnoj situaciji.

U sledećoj anketi možete izneti svoje mišljenje o tome ko treba da bude prvi čuvar mreže šampiona Srbije.