• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

19:00 >> 22:00

ZVEZDA UZ DOSTA MUKE POBEDILA METALAC! Ivanić i Falko se PROBUDILI, ali igrač utakmice je Zoran Popović /VIDEO/

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA UZ DOSTA MUKE POBEDILA METALAC! Ivanić i Falko se PROBUDILI, ali igrač utakmice je Zoran Popović /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Metalac na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 3:1 u utakmici 12. kola Superlige Srbije

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Filipo Falko u desetom, Mirko Ivanić u 63. i Gelor Kanga u trećem minutu sudijske nadoknade sa bele tačke, dok je strelac za goste iz Gornjeg Milanovca bio Filip Stuparević u 39. minutu susreta.

Prvo veliko uzbuđenje na meču viđeno je u desetom minutu kada je Falko rutinski matirao golmana Maslarevića nakon proigravanja štiklom od strane Ivanića.

Posle toga je usledio prilično miran period igre, koji su tek u 34. minutu prekinuli igrači Metalca sjajnom prilikom za Antonijevića koju je osujetio Zoran Popović. Međutim, pet minuta kasnije Popović, koji je inače bio najbolji igrač na utakmici, ništa nije mogao pošto mu je Stuparević glavom zakucao loptu u mrežu nakon centaršuta Krajišnika sa desne strane.

Gosti su u tim trenucima igrali kao u transu, pa je fenomenalni Zoran Popović četiri minuta kasnije u samo nekoliko sekundi razmaka imao dve izvrsne intervencije. Prvo je zaustavio Stuparevića u situaciji 'jedan na jedan', a potom je i Krajišniku maestralno odbranio šut.

Na startu drugog dela je još jednom fenomenalan bio Popović. Stuparević je izašao sam ispred njega posle kiksa Sanoga, ali je popularni Pop ponovo izašao kao pobednik u kritičnoj situaciji.

Posle toga su se crveno-beli "probudili", pa je Mirko Ivanić u 56. minutu pogodio stativu, a sedam minuta kasnije je bio malo precizniji i zatresao je mrežu. Vezista šampiona Srbije je doveo domaći tim u vođstvo posle sjajne akcije Falka i Gajića koji je na kraju upisao i asistenciju.

Posle toga je Zvezda umrtvila tempo i ekipa Metalca više nije pretila. Tim Dejana Stankovića je imao nekoliko polušansi, a onda je u sudijskoj nadoknadi El Fardu Ben pobegao odbrani gostiju i u kaznenom prostoru ga je oborio Aleksandar Vasiljević koji je dobio drugi žuti karton. Loptu na belu tačku je namestio Gelor Kanga i bio je precizan za konačnih 3:1.

Crvena zvezda - Metalac 3:1 (1:1)

/Falko 10, Ivanić 63, Kanga 90+3p - Stuparević 39/

STADION: "Rajko Mitić"

SUDIJA: Aleksandar Živković

CRVENI KARTON: Vasiljević

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Sanogo, Eraković - Gajić (od 77. Krstičić), Kanga, Ivanić (od 90+1. Petrović), Rodić (od 46. Srnić) - Falko (od 86. Bakajoko), Ben - Pavkov (od 86. Lazetić). Trener: Dejan Stanković.

METALAC: Maslarević – Vlalukin, Vasiljević, Mlađović (od 86. Milićević), Antonijević – Stojić, Fićović (od 86. Šarić) – Krajišnik, Grbović (od 31. Đurić), Cvetković – Stuparević. Trener: Žarko Lazetić.

Tok meča

Kraj! Crvena zvezda pobeđuje rezultatom 3:1!

90+3. minut - GOOOOL! Kanga je precizan sa bele tačke.

90+2. minut - Penal za Zvezdu! Vasiljević je oborio Bena i za to je dobio i drugi žuti karton.

90+1. minut - Ivanić ustupa svoje mesto Petroviću.

90. minut - Igraće se još tri minuta.

89. minut - Dobru šansu je imao Lazetić, ali je šutirao pored gola.

86. minut - Dvostruke izmene na obe strane. Šarić i Milićević menjaju Fićovića i Mlađovića kod gostiju, a Lazetić i Bakajoko ulaze umesto Pavkova i Falka na drugoj strani.

79. minut - Lukav pokušaj Falka, ali lopta prolazi pored gola.

77. minut - Nenad Krstičić menja Milana Gajića.

72. minut - Šutirao je Falko sa 20 metara, ali lopta prolazi pored stative gola gostiju.

68. minut - Pokušao je Ben glavom, ali nije bilo problema za Maslarevića.

63. minut - GOOOOOOL! Zvezda ponovo vodi! Mirko Ivanić trese mrežu Metalca. Falko je lepo proigrao Gajića, desni bek je ubacio oštru loptu na peterac, a odatle ju je Ivanić poslao u mrežu.

56. minut - Stativa! Ivanić uhvatio volej posle centaršuta Gajića, ali je pogodio samo okvir gola.

54. minut - Pavkov šalje loptu visoko iznad prečke.

52. minut - Stuparević je izašao sam ispred golmana posle kiksa Sanoga, ali je još jednom maestralno intervenisao Zoran Popović.

Foto: Starsportphoto

Zoran Popović brani fenomenalno večeras

51. minut - Šutirao je Srnić sa 18 metara, ali visoko preko gola.

Počelo je drugo poluvreme! Slavoljub Srnić je zamenio Milana Rodića.

Poluvreme! Rezultat je 1:1 posle prvog dela igre.

45. minut - Imao je šansu Falko, ali je loše zahvatio loptu i prilika odlazi u nepovrat.

43. minut - Fenomenalni Zoran Popović čuva Crvenu zvezdu! Golman crveno-belih je prvo zaustavio Stuparevića u situaciji 'jedan na jedan', a potom je i Krajišniku maestralno odbranio šut.

39. minut - GOOOOOL! Metalac dolazi do izjednačenja! Filip Stuparević trese mrežu za 1:1! Mladi centarfor je glavom zatresao mrežu crveno-belih posle centaršuta Krajišnika sa desne strane.

34. minut - Velika gužva u šesnaestercu Crvene zvezde i sjajna odbrana Popovića nakon šuta Antonijevića. U nastavku te akcije je lopta zakačila u ruku Strahinju Erakovića, a sudija Aleksandar Živković je posle gledanja VAR-a svirao loptu za Zvezdu, jer je rukom prethodno igrao jedan igrač gostiju.

31. minut - Nikola Grbović u ekipi Metalca izlazi zbog povrede, a menja ga Vasilije Đurić.

26. minut - Uigrana akcija Crvene zvezde iz slobodnog udarca, ali je Sanogo na kraju loše zahvatio loptu.

20. minut - Prilično miran tempo utakmice od trenutka kada je Falko zatresao mrežu.

10. minut - GOOOOOL! Crvena zvezda vodi 1:0! Strelac je Filipo Falko! Italijan je rutinski matirao Maslarevića, nakon što ga je štiklom proigrao Mirko Ivanić.

4. minut - Falko nije iskoristio dobru šansu, ali i da jeste gol ne bi važio, pošto je Pavkov prethodno faulirao golmana Maslarevića koji je ostao da leži na travi.

Utakmica je počela!

19.55 - Meč u Ljutice Bogdana počinje za pet minuta.

19.30 - Do početka utakmice je ostalo još ravno pola sata.

19.08 - Pojavile su se startne postave. Crvena zvezda će zaigrati u formaciji 4-2-3-1, a štoper će uz Strahinju Erakovića biti Marko Gobeljić! Naravno, postoji šansa da tu odigra i Seku Sanogo, ali će onda Gobeljić ići na zadnjeg veznog, pošto su bekovi Milan Gajić i njegov imenjak Rodić.

Popović - Gajić, Gobeljić, Eraković, Rodić - Sanogo, Kanga - Falko, Ben, Ivanić - Pavkov.

Sa druge strane, za Metalac će igrati Maslarević – Vlalukin, Vasiljević, Mlađović, Antonijević – Stojić, Fićović – Krajišnik, Grbović, Cvetković – Stuparević.

19.00 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Crvena zvezda - Metalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sladjan

pre 2 godine

Ali zbog demokratije i lige partizanu se protivnici povlače puštaju ....a protiv zvezde igraju sa110%snage......kao nikada u životu....

alekmaric93

pre 2 godine

Igraci utakmice su Popovic i Falko. Metalac solidan u poslednjih 10minuta prvog poluvremana kada su dali gol i imali jos dve tri stopostone sanse dok u drugom poluvremenu nisu imali sut na gol. Sto se tice nas falilo nam je 7igraca iz prve postave i to se videlo plus umor od prethodne utakmice i teskog gostovanja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija