Autor: Informer.rs

06.10.2021.

07:10

Foto: Starsportphoto

Sport

HAOS U NAJAVI! Zvezdaši jasno poručili Dekiju! Stavi Borjana NA KLUPU, a Popa među stative!

Os starta sezone Borjan nije u najboljoj formi i direktan je krivac za nekoliko golova koje je primila Crvena zvezda. Navijačima su najdublje u sećanje ostali urezani gol Bibrasa Natha na 165. "večitom derbiju", kao i pogodak Franka Kastanjede iz Šerifa na "Marakani", prilikom kojih je Borjan kiksirao.

Sa druge strane, Popović već dugo važi za najboljeg rezervnog golmana u novijoj istoriji Crvene zvezde, a čini se da je došlo vreme da se i to promeni.

Popularni Pop je na tri utakmice koje je branio pokazao klasu. Prvo je ostao nesavladan protiv Novog Pazara i Ludogoreca, a zatim je u pobedi nad Metalcem od 3:1 bio verovatno najzaslužniji što su bodovi ostali na "Marakani".

Informer

Zoran Popović je bio fantastičan protiv Metalca

To nije promaklo ni navijačima Crvene zvezde koji su u anketi na našem sajtu u najvećem broju glasali za Zorana Popovića da bi trebalo da bude prvi golman šampiona Srbije.

Popović je dobio nešto više od 54 odsto glasova u anketi, Borjana je podržalo malo više od 39 odsto zvezdaša, a šest i po procenata glasova je dobio mladi Miloš Gordić.

Informer

Rezultati Informerove ankete

Popović je do sada za Crvenu zvezdu branio na 30 utakmica, a čak 19 puta je mrežu sačuvao netaknutom. Na preostalih 11 utakmica je primio samo po jedan gol, što znači da nikada nije primio dva ili više golova otkad je stigao na "Marakanu".