Autor: Informer.rs

10.10.2021.

21:49

Foto:

Sport

RAZOČARAN! Radonjić otkrio kakav je plan posle poraza u Laktašima

Trofejni trener je istakao da je njegova ekipa bila u problemu od samog starta utakmice.

Napravili smo dosta grešaka, ušli smo mekano u meč, bez agresivnosti, bez energije, što je Igokea znala da koristi. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu u oba smera. Odbrana nije bila na željenom nivou, a velikih problema smo imali i u napadu. U nastavku smo podigli nivo igre, uspeli smo da se vratimo u meč i zapretimo, ali ne i da stignemo do neizvesne završnice i preokreta - rekao je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Informer

Dejan Radonjić energično vodi ekipu

Crnogorski stručnjak je potom otkrio šta je plan posle ovog poraza.

Ono što nam ostaje je da izvršimo analizu meča, izvučemo pouke, a zatim da se okrenemo seriji utakmica koje nas očekuju. Vrlo brzo na svom parketu igramo protiv Žalgirisa, zatim putujemo u Moskvu na megdan ekipi CSKA, a zatim sledi Cedevita Olimpija. Ritam jeste ubitačan, ali to ne može da bude opravdanje za veoma loš i mek ulazak u meč. Igokea je odigrala odličan meč, a mi smo platili danak problemima koji nas prate sa povredama i teškim utakmicama od početka sezone - poručio je Radonjić.

Crvena zvezda u sredu od 19 časova dočekuje Žalgiris u okviru trećeg kola Evrolige.

Crveno-beli su do sada u sezoni ostvarili tri pobede i dva poraza. Ekipa Dejana Radonjića je savladala Split i Budućnost u ABA ligi, odnosno Makabi u Evroligi, a izgubila je od Fenerbahčea na startu elitnog takmičenja i sada od Igokee.