Autor: Informer.rs

18.10.2021.

09:51

Foto: Starsportphoto

Sport

ŠTA ĆE NA OVO REĆI STANKOVIĆ? Vapaj Zvezdinog heroja! Zaslužujem minutažu! Nadam se da ću jednog dana saznati zašto ne igram

Vukanović je tada dao gol Jang Bojsu u revanšu plej-ofa, ali je od tada prošao put od zvezda do trnja. On je ove sezone tek tri puta bio na klupi do prethodnog vikenda kada je konačno zaigrao u demoliranju Kolubare, pošto je na terenu proveo poslednjih pola sata.

Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spremam da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme - rekao je Vukanović za "Sportki žurnal" posle utakmice u Lazarevcu.

Prethodni nastup u crveno-belom dresu Vukanović je imao još u maju, kada je u igru ušao na početku produžetaka finala Kupa protiv Partizana.

Neću da ulazim u razloge mog neigranja. Moje je da ćutim i da radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, ne znam... Zaslužio sam više da igram, poštujem odluku trenera. Nikad nisam imao toliki razmak između dve utakmice, čak nisam ovoliko pauzirao ni zbog povrede.

Informer

Aleksa Vukanović na meču protiv Kolubare

Ipak, bez obzira na sve, ofanzivac crveno-belih ne bi imao ništa protiv da ostane na "Marakani" i posle zime.

Voleo bih da pre isteka saradnje razgovaramo i dogovorimo se. Ko ne bi voleo da ostane u velikom klubu, ako ne dobijem novi ugovor, bože moj, rastaćemo se, svako ima životni put. Zahvaliću se Zvezdi i svima koji su mi dali šansu i verovali u mene. Posebnu zahvalnost dugujem navijačima, oni su uvek uz nas - podvukao je Vukanović.