• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

14:55 >> 17:55

ZVEZDA DEMOLIRALA KOLUBARU I RASPUCALA SE PRED EVROPU! Loto CRVENO-BELIH u Lazarevcu! Pogodio i LAZETIĆ! /FOTO/VIDEO/

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA DEMOLIRALA KOLUBARU I RASPUCALA SE PRED EVROPU! Loto CRVENO-BELIH u Lazarevcu! Pogodio i LAZETIĆ! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kolubaru sa 7:1 (6:0) u 13. kolu Superlige Srbije

Najavio je Dejan Stanković da će Crvena zvezda biti maksimalno fokusirana na meč sa Kolubarom, ali je malo ko očekivao ovakvu dominaciju srpskog šampiona u prvom poluvremenu. Crveno-beli su u periodu od osmog do 43. minuta šest puta matirali golmana Kolubare Stanivukovića i osigurali novu pobedu - 7:1 (6:0). 

Foto: Starsportphoto©

Od starta je Stankovićeva četa igrala kako ume i na najbolji mogući način se "zagrejala" za ono što je četa u četvrtak, a to je meč protiv Midtjilanda u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. 

Sve je bilo rešeno već posle prvih 45 minuta, te su crveno-beli mogli da spuste gas u nastavku meča, a Stanković sačuva gotovo sve nosioce pred teško gostovanje u Danskoj. Ipak, ono što se neće svideti Stankoviću je pad koncentracije u finišu meča i gol Bogdana Mladenovića posle uspavane reakcije Zvezdine odbrane. 

Foto: Starsportphoto©

Zapretila je Zvezda već posle pet minuta po levoj strani. Prošao je Mirko Ivanić, pokušao da uposli Milana Pavkova, ali je napadač crveno-belih kasnio na tu loptu. Kad gol nije hteo u petom, stigao je u osmom minutu posle dobre akcije Milana Rodića i Nenada Krstičića, poslao je bek Zvezde loptu na ivicu kaznenog prostora, "sela" je na volej Aleksandru Dragoviću koji je lako prosledio iza leđa golmana Stanivukovića za 1:0. 

Samo osam minuta trebalo je crveno-belima da dupliraju svoju prednost. Ponovo je Milan Rodić pobegao svom čuvaru, poslao sjajan centaršut El Fardu Benu na drugu stativu, a reprezentativac Komora imao je lak zadatak da pogodi praznu mrežu Kolubare. Ni tu nije bio kraj mukama domaćina, svega 100 sekundi kasnije u strelce se upisao i Mirko Ivanić posle solo akcije i lepog šuta za velikih 3:0! Bilo je teško zamisli da se Milan Pavkov ne upiše u strelce, a napadač crveno-belih ponovo je bio u pravo vreme na pravom mestu. 

Foto: Starsportphoto©

Delovalo je da se Kolubara malo oslobodila pritiska, a onda novi šok za domaćina. Tumbas je srušio Falka, a sudija Jovanović odmah pokazao na belu tačku. Preuzeo je Gelor Kanga odgovornost i obrukao se pošto je šutirao daleko pored gola, ali nije to omelo Zvezdu. Već u 36. minutu pukla je petarda, a strelac posle dobre akcije Milana Gajića bio je Mirko Ivanić. Povukla je Zvezda kočnicu u finišu prvog dela, ali i sa takvom igrom izabranici Dejana Stankovića stigli su i do šestog gola. Strelac je ponovo bio Milan Pavkov koji je pokupio odbijenu loptu nakon udarca El Fardu Bena. 

Napravio je Dejan Stanković četiri izmene na poluvremenu, u 60. minutu je na teren ušao i Aleksa Vukanović, ali ni jedna ni druga ekipa nisu pokazivale previše volje za igrom. Imao je Marko Lazetić dobru šansu u 57. minutu, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. 

Na Marakani posebno mogu da budu zadovoljno golom Marka Lazetića u 88. minutu. Izdanak Zvezdine škole postigao je prvi gol u seniorskom fudbalu i tako skinuo veliki pritisak sa leđa za konačnih 7:1!

KOLUBARA - CRVENA ZVEZDA  1:7 (0:6)

Strelci: Mladenović 86 - Dragović 8, Ben 16, Ivanić 19, 36, Pavkov 24, 43, Lazetić 88
Stadion: SRC Kolubara, Lazarevac. Sudija: Srđan Jovanović

Kolubara: Stanivuković - Stojanović, Vasiljević, Stanković, Mladenović - Kočović, Lončar, Vuletić, Filipović - Đenić, Tumbas 

Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Krstičić, Kanga - Ivanić, Falko, Ben - Pavkov

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

88. minut - GOOOOOOOOOL! Prvi gol Marka Lazetića u prvom timu Crvene zvezde! Pobegao je mladi napadač svojim čuvarima i lako matirao Stanivukovića - 1:7!

86. minut - GOOOOOOOOOL! Počasni gol za domaćina, matirao je Bogdan Mladenović Milana Borjana posle greške Zvezdine odbrane - 1:6!

84. minut - Prva prava šansa za Kolubaru, pokušao je Bogdan Mladenović sa dvadesetak metara, ali bio je to lak plen za Milana Borjana. 

Foto: Starsportphoto©

79. minut - Oprobao je sada svoj udarac i Milan Rodić sa ivice kaznenog prostora, uspeo je Stanivuković da odbrani njegov šut - 0:6!

75. minut - Odlično je Filipo Falko izveo prekid, Pankov je zahvatio loptu nogom na vrhu peterca, ali lopta ide preko gola.

70. minut - Kratak prekid utakmice zbog dimne bombe koja je u šesnaestercu Kolubare. 

66. minut - Ponovo preti Crvena zvezda preko Marka Lazetića, prošao je Nenad Krstičić pokušao da uposli mladog napadača, ali je na mestu bio Kočović. 

61. minut - Nova šansa za crveno-bele posle prekida, ali raščišćava to Stanković. 

Foto: Starsportphoto©

56. minut - Gotovo ništa se nije desilo u prvih deset minuta u drugom poluvremenu! Zvezda kontroliše devašanja na terenu, Kolubara teško stiže do lopte. 

50. minut - Bez uzbuđenja na startu drugog dela utakmice!

46. minut - Četvorostruka izmena Zvezde na startu drugog dela. Na terenu su Nikolić, Pankov, Lazetić i Petrović, dok su u svlačionici ostali Ivanić, Pavkov, Dragović i Ben. 

Prvo poluvreme

45. minut - Poluvreme u Lazarevcu!

43. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Evo ga i šesti gol Crvene zvezde! Ponovo je Pavkov bio na pravom mestu posle udarca El Fardu Bena lopta je pala tačno na nogu napadaču crveno-belih koji je rutinski prosledio u mrežu - 0:6!

41. minut - Povukla je Zvezda ručnu nakon petog gola i ritam utakmice je značajno opao u finišu prvog poluvremena.

36. minut - GOOOOOOOOOL! Puče PETARDA Zvezde posle samo 36. minuta igre u Lazarevcu! Sada je duvala promaja po desnoj strani, Falko je poslao dobru loptu u prostor za Gajića, a bek crveno-belih poslužio je "kao na tacni" Ivanića za 5:0!

34. minut - Nova šansa za Crvenu zvezdu, ponovo je Ben bio u dobroj poziciji, od svega samo korner za goste. Uspela je Kolubara da se odbrani nakon udarca iz ugla. 

Foto: Starsportphoto©

30. minut - KANGA PROMAŠUJE PENAL! Imala je Zvezda najstrožu kaznu nakon što je Tumbas srušio Filipa Falka, ali se Gabonac pošteno obrukao. Šutirao je Kanga pored gola. 

28. minut - Spetljao se sada kapiten gostiju Milan Borjan! Dva puta mu je lopta bežala iz ruke, ali se fudbaleri Kolubare nisu snašli, propala je dobra šansa i ostaje 4:0.

24. minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Novi pogodak za crveno-bele, sada je strelac Milan Pavkov! Pobegla je lopta golmanu Stanivukoviću i pala na nogu sjajnom napadaču Zvezde, usledila je laka egzekucija za 4:0!

23. minut - Kao da je treći gol Zvezde razmrdao domaćina, zapretio je sada Lončar, ali je Eraković to raščistio, potom je pokušao i Kočović na mestu je bio Nenad Krstičić. 

Foto: Starsportphoto©

19. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Blickrig Zvezde u Lazarevcu, sada je strelac Mirko Ivanić. Povukao je ofanzivac crveno-belih loptu sa polovine terena, izbacio Vasiljevića, a potom pogodio ćošak Stanivukovićevog gola za 3:0!

16. minut - GOOOOOOOOOOL! Lako Crvena zvezda rešava situaciju u kaznenom prostoru Kolubare! Ponovo je Milan Rodić pobegao svom čuvaru, poslao loptu na drugu stativu, a El Fardu Ben je lako zakucao u praznu mrežu - 0:2!

14. minut - Ne popušta Crvena zvezda od visokog presinga ni posle datog gola. Ponovo je to dalo rezultate, Milan Gajić je dobio loptu na desnoj strani, pokušao da uposli Bena, seče to Stanković. 

Foto: Starsportphoto©

10. minut - Tek što je pao gol Zvezda odmah preti! Ponovo je Mirko Ivanić bio u centru pažnje, ali je ovoga puta Vasiljević dobro reagovao.

8. minut - GOOOOOOOOOOOL! Vodi Crvena zvezda posle dobre akcije Milana Rodića i Nenada Krstičića - 0:1! Izveli su crveno-beli prekid, uspeli su štoperi Kolubare uspeli da raščiste sam do Nenada Krstičića koji je kombinovao sa Rodićem na boku, poslao je bek srpskog šampiona loptu na ivicu kaznenog prostora gde, a Dragović je volejem sproveo iza leđa Stanivukovića - 0:1!

6. minut - Odmah opasan napad Crvene zvezde preko Mirka Ivanića, poslao je bišvi reprezentativac Crne Gore loptu na peterac, kasnio je Milan Pavkov. Propala je dobra šansa za crveno-bele - 0:0!

4. minut - Pokušala je Kolubara sa leve strane preko Mladenovića da ugrozi gol Milana Borjana, ali od svega je svenula kontra Crvene zvezde preko Filipa Falka. Zaustavlja to faulom kapiten domaćina Vasiljević. 

1. minut - Utakmica je počela! Sa centra kreću fudbaleri Kolubare!

 

 

14:55 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 13. kola Superlige Srbije između Kolubare i Crvene zvezde. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija