04.12.2021.

07:44

Foto:

Sport

KAD SU SVI MISLILI DA ĆE ME PUSTITI NIZ VODU... Stanković: Luckast sam, rekao bih da mi smeta uprava!

Za to vreme osvojio je dve titule i bori se za treću, a sigurno je i da će dva puta igrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

Kaže da je uživao u dosadašnjem boravku na "Marakani", ali ne krije da Zvezda troši ljude. Takođe, našalio se malo nakon pitanja kakvu imate saradnju sa upravom kluba.

Informer

 

- Imam ozbiljno dobru saradnju sa upravom. Znamo se godinama i uzajamno se poštujemo. U momentima stani-pani oni su stali iza mene. Osetio sam stvarno podršku i to ne govorim iz kurtoazije. Ja sam pomalo luckast, rekao bih da mi je nešto smetalo. Kad su svi mislili da će me pustiti niz vodu, oni su stali iza mene. Džaja i Toza (Svetozar Mijailović, predsednik Zvezde) znaju me otkad sam bio dete. Mrkelu znam dvadesetak godina. Protiv Terze sam igrao kad sam bio klinac. Imamo izvanrednu saradnju i onda gledamo da uklopimo želje i mogućnosti. Nekad je to dobro, nekad ne, ali ja gledam da ono što imam uvek smatram najboljim - kazao je u intervjuu za Informer Dejan Stanković.

Informer

 

Jeste li im predočili želje za prelazni rok?

- Želje za prelazni rok uvek idu zajedno sa mogućnostima. Pričamo često, ali kad dođe utakmica, gledam samo ono što imam. Ono što imam je najbolje, pa neka fali sedam igrača. Ja verujem u one koji istrče na teren. Samo tako mogu da ih ubedim da mogu da urade i nemoguće.