Autor: Informer.rs

16.12.2021.

15:01 >> 18:14

Foto: Starsportphoto

Sport

SLAVLJE ZVEZDE POSLE PREOKRETA! ŠTA BI CRVENO-BELI BEZ PAVKOVA!? Milan sačuvao san o tituli! /VIDEO/

Izvanredno prvo poluvreme u Baškoj Topoli, ako ne i najbolje ove sezone u Superligi. TSC je dva puta vodio, Crvena zvezda se vraćala isto toliko puta i na odmor otišla bez rezultatskog deficita - 2:2.

Informer

 
 

Prvo je u 7. minutu vratio Pankov loptu  Zoranu Popoviću, golman Zvezde nije hteo da preskače igru, odigrao je do Dragovića koji to nije očekivao! Iskoristio je kiks Popovića Mihajlo Banjac, presekao pas i matirao ga za vođstvo TSC-a. Brzo se konsolidovao srpski šampion!  Ivanić i Katai su kombinovali, ovaj je zavrnuo  u peterac, a Milan Pavkov zatresao prečku! Iščačkao je loptu Katai, odložio do Milana Rodića, koji je ubacio u peterac po zemlji, a Mirko Ivanić je doneo Zvezdi izjednačenje u 15. minutu.

Samo tri minuta nakon što je Mirko Ivanić poravnao rezultat, TSC je stigao do novog vođstva kada je Mihajlo Banjac asistirao do Slobodana Stanojlovića, koji je iz prve zatresao mrežu. Ponovo se izabranici Dejana Stankovića nisu predali, centrirao je Rodić, pronašao je Aleksu Vukanovića, koji je glavom spustio za Pavkova. Golgeter crveno-belih raspalio je po lopti i izjendačio u 32. minutu! 

Informer

 

Tako je završen prvi deo susreta, ali da Zvezda zadrži nadu za titulu potrudio se ponovo Milan Pavkov! Po ko zna koji put bio je spasilac Stankvoićeve mašinerije! Ubojiti napadač je u 55. minutu iskoristio odbitak posle Ivanićevog promašaja! Zapretila je ponovo Zvezda preko Ivanića, ali je Filipović odlično reagovao, pa je TSC pokušao iz prekida da učini nešto više, ali rezultat se nije menjao.

U 85. minutu je viđena odlična akciju crveno-belih, sjajna asistenciju Ivanića i nestvaran promašaj Rišaira Živkovića. Na kraju se ispostavilo da je bio u ofsajdu, tako da sve i da je bilo gola on ne bi bio važeći. Zvezda je pobedom završila jesenji deo šampionata, čime je smanjena razlika za Partizanom na samo 2 boda, uz napomenu da crno-beli imaju meč manje!

TSC - CRVENA ZVEZDA 2:3 

Stadion: "TSC Arena"                            Sudija: Milan Stefanović

Strelci: Banjac 7, Ivanić 15, Banjac 18, Pavkov 32, 55

TSC: Filipović – Varga, Stojković, Leandro, Petrović (od 69. Milićević) – Tomanović, Đakovac – Stanojev, Banjac, Vukić – Stanojlović (od 48. Krsmanović).

CRVENA ZVEZDA: Popović – Eraković, Pankov, Dragović, Rodić – Petrović (od 28. Srnić), Kanga – Vukanović (od 70. Živković), Ivanić, Katai – Pavkov.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj meča! Sjajan meč i velika tri boda za Zvezdu!

88. minut - Žuti karton za Erakovića.

85. minut - Au kakav promašaj Živkovića! Sam ispred gola na nekoliko metara pogađa stativu rezervista Zvezde! Nestvarna scena! Na njegovu sreću, dosuđena je ofsajd pozicija. Bio je sam kao duh...

82. minut - Pokušao je Kanga, ali se nije dao prevariti Filipović

77. minut - Ima više TSC loptu u nogama, ali nisu opasni igrači domaćeg tima kao u prvom delu. Zvezda sada rutinski odrađuje posao...

Informer

 

70. minut - Vukanovića je zamenio Živković. Odličan je bio Aleksa Vukanović koji je upisao dve asistencije.

69. minut- Dejan Milićević u igri je umesto Nemanje Petrovića.

63. minut - Odlična dva pokušaja Mirka Ivanića! Prvi put je Filipović bio uspešniji, dok je kod drugog lopta prohujala pored stative...

55. minut -GOL! Preokret! Zvezda vodi prvi put na meču! Vukanović je centrirao, pronašao je Mirka Ivanića kome je udarac zaustavio Filipović! Odbila se lopta do Milana Pavkova, a sjajni centarfor je rutinski smestio loptu u gol!

53. minut - Raspalio je po lopti Aranđel Stojković, ali je ona prohujala preko Zvezdinog gola 

51. minut - Pokušao je Srnić iz prve, ali nije bio precizan...

47. minut -Popović je bio brži od Slobodana Stanojlovića, faulirao je gola golmana Zvezde i tom prilikom se povredio. Ostao je da leži, a Žarko Lazetić je primoran da ga zameni Nemanjom Krsmanovićem

46. minut - Počeo je drugi deo susreta

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela! Sjajan meč u prvih 45. minuta i 2:2 na semaforu!

45. minut -Igraće se još dva minuta. Tomanović dobija žuti karton nakon puštene prednosti...

42. minut - Duel Radovana Pankova i Mihajla Banjca rezultirao je žutim kartonom za defanzivca Zvezde.

38. minut - Mirko Ivanić je pokušao, ali nije morao da interveniše Filipović...

32. minut - GOOOL! Milan Pavkov! Centrirao je Rodić, pronašao je Aleksu Vukanovića, koji je glavom spustio loptu za Pavkova. Golgeter crveno-belih raspalio je po lopti i ponovo smo na početku! Sjajan meč!

3O. minut - Faulirao je Leando Pinto Milana Pavkova i glavni arbitar pokazao mu je žuti karton. 

27. minut - Prva izmena na meču. Rovitog Njegoša Petrovića zamenio je Slavoljub Srnić.

23. minut - Uživaju gledaoci na ovom meču! Sjajnu utakmicu gledaju! Zvezda je u nezgodnoj poziciji sada... Partizan je sve dalje sa ovim rezultatom!

18. minut - Goool! Nestvarno dobar meč! TSC ponovo vodi. Samo tri minuta nakon što je Mirko Ivanić poravnao rezultat, TSC je stigao do novog vođstva kada je Mihajlo Banjac asistirao do Slobodana Stanojlovića, koji je iz prve zatresao mrežu.


15. minut - GOOOOOOL - IVANIĆ 1:1! Ivanić i Katai su kombinovali, ovaj je zavrnuo  u peterac, a Milan Pavkov zatresao prečku! Iščačkao je loptu Katai, odložio do Milana Rodića, koji je ubacio u peterac po zemlji, a Mirko Ivanić je doneo Zvezdi izjednačenje.

7. minut: GOOOL! Vratio je Pankov loptu Zoranu Popoviću, golman Zvezde nije hteo da preskače igru, odigrao je do Dragovića, ovaj nije očekivao, iskoristio je to Mihajlo Banjac, presekao pas i matirao Popovića za vođstvo TSC-a.

2. minut - TSC je zapretio posle kontre, ali je nakon šuta Petrovića iz voleja lopta završila pored gola i nije bilo problema za Popovića

1. minut - Počeo je duel na TSC Areni.

16:00 - Odata je počast nekadašnjem treneru TSC-a Zoltanu Sabu, koji je preminuo pre tačno godinu dana.

15:15 - Gordić, Degenek, Krstičić, Falko, Stanić, Nikolić, Živković, Ben i Srnić su na klupi Zvezde, dok trener domaćina može da računa na Jorgića, Ćalušića, Milićevića, Krstanovića, Antonića, Santrača, Stojiljkovića, Rajkovića, Petkovića, Rajkovića i Bočkaja.

15 07- Napravio je nekoliko promena Stanković. Posle duže vremena u startnoj postavi je Aleksa Vukanović koji će igrati na poziciji desnog krila. Brani Zoran Popović, a nema ni Gajića ni Gobeljića, pa će na poziciji desnog beka igrati Strahinja Eraković.

15:03 - Trener šampiona Srbije, koji sada kaska za liderom Partizanom pet bodova,  Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan sukobili su se posle utakmice sa Radnikom iz Surdulice, u kojoj su crveno-beli odigrali samo 1:1. Pitanje je da li je razlog sukob sa trenerom ili povreda koju je zaradio na početku meč sa Surduličanima.

15:00 Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem možete pratiti dešavanja sa meča Superlige između TSC-a i Crvene zvezde iz minuta u minut