• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

12:10

RAT U ZVEZDI, TRESLA SE SVLAČIONICA! Stanković URLAO na igrače, POSVAĐAO se sa Borjanom...

Starsportphoto

Crvena zvezda

RAT U ZVEZDI, TRESLA SE SVLAČIONICA! Stanković URLAO na igrače, POSVAĐAO se sa Borjanom...

Podeli vest

Raspad sistema u Crvenoj zvezdi posle plasmana u osminu finala Lige Evrope, ali i novog kiksa u Superligi

Trener šampiona Srbije, koji sada kaska za liderom Partizanom pet bodova,  Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan sukobili su se posle utakmice sa Radnikom iz Surdulice, u kojoj su crveno-beli odigrali samo 1:1. 

Zvezda je vodila rezultatom 1:0, da bi primila gol u 83. minutu, pa sada opet ima pet bodova manje od Partizana. 

Trener Zvezde bio je besan posle meča, grmeo je i urlao na fudbalere. Najviše im je zamerio što su mnogi od njih slavili plasman u osminu finala Lige Evrope posle meča sa Bragom tako što su izašli u grad.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Milan Borjan dok su bili u ljubavi

Bilo je oštrih reči, a trenera je pokušao da smiri kapiten Milan Borjan kada je sukob eskaliralo. Došlo je do verbalnog okršaja, Stanković je besan napustio svlačionicu, ali su se kasnije malo strasti smirile. 

Zvezda u četvrtak od 16.05 časova gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a Borjan neće biti na golu. Pitanje je da li je razlog sukob sa trenerom ili povreda koju je zaradio na početku meč sa Surduličanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Kovac

pre 2 godine

Sta se dešava sa čovječanstvom umjesto zvezdaši da se dogovore oni se svadjaju misle da su jaki neznajući da tako sve ide u p.m

Željko

pre 2 godine

Degenek je zamenio Rodića, igrač Radnika je centrirao sa te strane.... Glavni i odgovorni je Deki, jer je izveo nosioce igre. Mada mi ne znamo razloge ovoih izmena... Ako su igrači zamenjeni zbog umora iz kafane, onda ih treba žestoko kazniti... To ne sme da se dešava... Slavi se na kraju polusezone i sezone, a ne pred ključne utakmice... Mada od početka sezone limarija vrši pritisak na Crvenu Zvezdu da pritisne kočnicu, sve kako bi uzeli titulu... Sudije nisu sudile očigledne penale na nekim utakmicama...Protiv Radnika ih je bilo sramota da ne dosude one penale, pa su ih dosudili.... E sad o promašaju Kataija da ne govorim... Dešava se, idemo dalje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija