Autor: Informer.rs

19.12.2021.

11:16

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE GRME NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Borjan odlazi! Navijači znaju ko je kriv!

Posle silnih spekulacija tokom minulih dana i vesti da je tražio raskid ugovora Borjan se oglasio i potvrdio da želi da ide iz Zvezde.

O konkretnim razlozima nije želeo da priča.

- Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže .Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače - poručio je Borjan.

Ekspresno su se oglasili navijači Zvezde, koji mole Borjana da ostane, a bes su iskalili na treneru Dejanu Stankoviću i Zvezdanu Terziću.

Informer

 


- Terzić i Stanković da se oglase, ovo je njihovo maslo - jedan je od komentra na Instagramu.

- Delijo, knindžo, ne idi ovako. Poštujemo želju, razlog koji god da jest al ostaće gorak okus i tebi i nama ako odeš ovako. Kapiten ne odlazi ovako.  Ostani do kraja sezone, makar bio na tribini i onda otiđi gospodaki, kapitenski, sa ili bez trofeja ali gospodski. Zvezda iznad svega. 

- 99% posto pravih zvezdaša bi Borjanu ponudilo doživotni ugovor u Zvezdi. Znamo koliko nas je -zadužio.

- Ostani Borjane. Stankoviću odlazi! Kapitenu nas.

- Nije problem Borjan, koliko će biti problem ako njegovim stopama krenu Ivanić, Katai, Kanga, Dragović i ostali....