• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2021

10:19

MILAN BORJAN SE OGLASIO! ISTINA JE, ŽELIM DA IDEM IZ ZVEZDE! Laž je da odlazim zbog pritiska i tenzije...

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILAN BORJAN SE OGLASIO! ISTINA JE, ŽELIM DA IDEM IZ ZVEZDE! Laž je da odlazim zbog pritiska i tenzije...

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan obratio se navijačima i potvrdio da želi da napusti redove šampiona Srbije

Posle spekulacija da se posvađao sa trenerom Dejanom Stanković i da napušta Zvezdu Borjan se oglasio na Instagramu.

Iskusni čuvar mreže napustiće tokom januara redove srpskog šampiona, iako klupski čelnici nisu želeli da se to dogodi.

- Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju zelim da se oglasim - počeo je izlaganje Borjan.

Foto: Instargam/Milan Borjan

 

- Juče je u medijima izasla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Foto: Starsportphoto

 

- Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Poruka za kraj:

- Hvala na razumevanju. Zauvek vas vojnik Milan Borjan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 2 godine

Ako Borjan ima ponudu zivota, onda Zvezda mora da ga pusti pod uslovom da nemoze da mu ponudi isto. A ako hoce da ide jer se ne slaze sa Stankovicem, onda ako nemogu da nadju zajednicki jezik, jedan treba da ide. Po meni to je Stankovic, jer dugo je vrc odvojen od porodice, a to utice na njegovu psihu. Cini ga nervoznim, i tesko se kontrolise. Mada i igracina je popustila disciplina i sasvim normalno je Deki postupio kad ih je prekorio zbog preteranog slavlja, umesto da se usredsrede na preostal a dva meca (Radnik i TSC). Tu je trevalo da ima podrsku kapitena.

marko

pre 2 godine

Zena mu pisala to je taj stil pisanja. Mada treba smiriti situaciju nadam se da se ova prica nece vise potezati

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija